Ενισχύει οικονομικά το Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα η Εθνική Ελλάδας

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /EΛΛΑΔΑ

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως σε συνεργασία με τους διεθνείς ποδοσφαιριστές της Ελλάδας θα υπάρξει οικονομική ενίσχυση του Λύρειου Παιδικού Ιδρύματος

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως σε συνεργασία με τους διεθνείς ποδοσφαιριστές της Ελλάδας θα υπάρξει οικονομική ενίσχυση του Λύρειου Παιδικού Ιδρύματος.  

Η τραγωδία που βιώνει η Eλλάδα μετά τη φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστη την ΕΠΟ και τους Έλληνες διεθνείς.

Έτσι, όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, θα ενισχύσει το Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα, οι εγκαταστάσεις του οποίου υπέστησαν σοβαρές ζημιές.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ: 

«Την οικονομική ενίσχυση του Λύρειου Παιδικού Ιδρύματος, οι εγκαταστάσεις του οποίου υπέστησαν σοβαρές ζημιές, με συνέπεια να καθίστανται ακατάλληλες προς κατοίκηση, αποφάσισαν οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ομάδας Ανδρών. 

Η πρωτοβουλία που αναλαμβάνουν οι διεθνείς και εντάσσεται στην αναπτυγμένη και αδιάλειπτη κοινωνική δράση τους, έχει ως σκοπό την άμεση επαναλειτουργία της φιλόξενης, εδώ και 50 χρόνια, εστίας στην περιοχή του Νέου Βουτζά και γι’ αυτό τον λόγο θα διατεθεί στο Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα το ποσόν που αντιστοιχεί στον πρώτο μισθό των παικτών για τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας στο Nations League. 

Δήλωση Βασίλη Τοροσίδη: 

«Τέτοιες μέρες, δεν χωρούν πολλά λόγια. Δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε γιατί αποφασίσαμε να συνδράμουμε για να αποκτήσουν ορφανά παιδιά και πάλι τη στέγη τους. 

Το μόνο που θέλω να πω εκ μέρους όλων των συμπαικτών μου είναι συλλυπητήρια προς τις οικογένειες και τους οικείους των θυμάτων που απ’ τη μια στιγμή στην άλλη χάθηκαν τόσο άδικα στην Ανατολική Αττική. Πενθούμε κι εμείς μαζί τους».


Επιστροφή
στην αρχή