Ένα μικρό «θαύμα» ψάχνουν στη Σουηδία οι Ladies!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ένα μικρό (ποδοσφαιρικό) «θαύμα» πρέπει να κυνηγήσει η γυναικεία ομάδα του Απόλλωνα απέναντι στην Linköpings, μετά τη σημερινή της ήττα...

Ένα μικρό (ποδοσφαιρικό) «θαύμα» πρέπει να κυνηγήσει η γυναικεία ομάδα του Απόλλωνα απέναντι στην  Linköpings, στο επαναληπτικό παιχνίδι της 11ης Οκτωβρίου στη Σουηδία, για να ξορκίσει επιτέλους την... «κατάρα» του αποκλεισμού από τη φάση των «32» του  Champions League.

Στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, που έλαβε χώρα το απόγευμα της Τετάρτης (4/10) στο Μακάρειο Στάδιο, οι Ladies γνώρισαν την ήττα με 1-0 από τις πρωταθλήτριες Σουηδίας, αποτέλεσμα που, σε συνδυασμό με την εγνωσμένη δυναμικότητα των τελευταίων, ελαχιστοποιεί τις ελπίδες πρόκρισης της κυπριακής ομάδας στη φάση των «16» της διοργάνωσης.  

Στο σημερινό παιχνίδι η γυναικεία ομάδα του Απόλλωνα έλεγχε το ρυθμό στη μεγαλύτερη του διάρκεια όμως στάθηκε εις διπλούν άτυχη, έχοντας από ένα δοκάρι σε κάθε ημίχρονο (17' Λαγκόνια, 53' Αγιάν), ενώ απουσίαζε και το καθαρό μυαλό στο τέλειωμα των ουκ ολίγων ευκαιριών που της παρουσιάστηκαν.  

Αποστολή σαφώς πολύ δύσκολη, όχι όμως ακατόρθωτη για τις Ladies, που καλούνται να δείξουν χαρακτήρα για να ανετρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση...

Η αρχική ενδεκάδα της γυναικείας ομάδας του Απόλλωνα:

 

 


Επιστροφή
στην αρχή