Όταν ο πατήρ Στυλιανός μιλούσε για το «δράμα» του (Vid)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτογραφικό υλικό που βλέπει το φως της δημοσιότητας μέσω των κοινωνικών δικτύων φανερώνει ότι ο ιερέας Στυλιανός ήταν αγαπητός στη νεολαία.

Ένα βίντεο το οποίο προβάλλεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρουσιάζει τον Μητροπολίτη Ταμασού με τον ιερέα Στυλιανό μετά την αποφυλάκισή του. Στο βίντεο ο ιερέας μιλά στο εκκλησίασμα για το «δράμα» που βίωσε δηλώνοντας αθώος και ευχαρίστησε μεταξύ άλλων και τον μητροπολίτη Ησαΐα που τον αποκατέστησε.

Σχολιάζοντας το βίντεο ο μητροπολίτης Ησαΐας είπε πως μετά από την ομιλία του ιερέα τον πήρε κατ’ ιδίαν και του ανέφερε πως δεν αποκαταστάθηκε και ίσως δεν κατάλαβε καλά ποια ήταν η απόφαση που τον αφορούσε.


Πάντως όπως πληροφορείται ο politis.com.cy πιστοί στη μητροπολιτική περιφέρεια Ταμασού, γνώριζαν τη στήριξη του μητροπολίτη Ησαΐα προς τον καταδικασθέντα ιερέα, και την επιμονή του να τον αποκαταστήσει, γιατί είχε πειστεί πως ήταν αθώος. Την ίδια άποψη με τον μητροπολίτη είχαν και αρκετοί πιστοί, οι οποίοι στήριξαν τον ιερέα και οργάνωσαν και υποδοχή του μετά την αποφυλάκισή του το 2015.

Μάλιστα οι σχετικές φωτογραφίες είχαν δημοσιοποιηθεί και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Στο μεταξύ φωτογραφικό υλικό που βλέπει το φως της δημοσιότητας μέσω των κοινωνικών δικτύων φανερώνει ότι ο ιερέας Στυλιανός ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στη νεολαία. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι λέει η παπαδιά για τον πάτερ Στυλιανό

 

 


Επιστροφή
στην αρχή