«Εμπρός Ομόνοια!» - Μήνυμα με ευχαριστίες από Άνχελ Γκόμεθ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Με αφορμή την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής των πρασίνων έστειλε το μήνυμά του μέσω twitter

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου ο Άνχελ Γκόμεθ έστειλε το μήνυμά του μέσω των ΜΚΔ.

Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας αναφέρεται στην πολλή δουλειά που έγινε, τονίζοντας πως δεν ήταν δύσκολη λόγω της καταπληκτικής δουλειάς όσων συγκροτούν το τριφύλλι.

Παράλληλα, ευχαριστεί τους συνεργάτες του, το προσωπικό της ομάδας, τους ποδοσφαιριστές που έφυγαν και ήρθαν, τους εκπροσώπους τους και τον κόσμο της ομάδας, καταλήγοντας πως το έργο τους είναι δύσκολο, αλλά ενωμένοι είναι πιο δυνατοί.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Άνχελ Γκόμεθ:

«Η μεταγραφική περίοδος έκλεισε. Ήταν ένα καλοκαίρι με πολλή δουλειά, όμως το έχουμε βγάλει με ενθουσιασμό και χαρά.

Το πρώτο πράγμα που θα ήθελα να πω είναι να ευχηθώ καλή ανάρρωση στον παίκτη μας, Μάρκο Μότα. Μάρκο, σε περιμένουμε σύντομα να επιστρέψει και να είσαι στο 100%.

Κλείσαμε τη μεταγραφική περίοδο με 17 νέους παίκτες, ενώ δύο παίκτες από την ακαδημία υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια. Πολλή δουλειά, πολλές ώρες, όμως δεν ήταν δύσκολο γιατί η δουλειά όλων που συγκροτούν την Ομόνοια ήταν και παραμένει καταπληκτική.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους ανθρώπους οι οποίοι ποτέ δεν φαίνονται, όμως είναι καθοριστικής σημασίας. Ευχαριστίες επίσης σε όλους τους εκπροσώπους των ποδοσφαιριστών για την υπομονή και τον επαγγελματισμό τους, όπως επίσης στο προσωπικό της ομάδας για την τεράστια αφοσίωση και αυτοπεποίθησή τους.

Όπως και σε όλους τους ποδοσφαιριστές που έχουν αποφασίσει να συνεχίσουν την καριέρα τους στον σύλλογό μας και όλους όσους έχουν έρθει για να τοποθετήσουν την Ομόνοια εκεί όπου της αξίζει να βρίσκεται.

Ειδικότερες ευχαριστίες στους οπαδούς μας, που καθημερινά που μεταφέρουν την αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό τους.

Τώρα πρέπει να δουλέψουμε μαζί. Το έργο μας είναι πολύ δύσκολο, όμως ενωμένοι είμαστε πολύ δυνατοί. Εμπρός Ομόνοια!»


Επιστροφή
στην αρχή