Ελπίζουν να λύσουν τα προβλήματα με την αναβάθμιση...

AUTO /MOTORSPORTS
Ο Yusuke Hasegawa της Honda ελπίζει η επόμενη αναβάθμιση του κινητήρα να λύσει οριστικά τα προβλήματα με τις δονήσεις που αντιμετωπίζουν

Ο Ιάπωνας ανέφερε πως η κατάσταση έχει βελτιωθεί, όμως δεν έχουν εξομαλυνθεί πλήρως τα πράγματα. «Δεν πιστεύω πως οι οδηγοί συμφωνούν, αλλά θεωρώ πως βελτιώσαμε την κατάσταση, από την αρχή της σεζόν. Βελτιωθήκαμε σταδιακά, αλλά δεν είναι εντελώς λυμένα φυσικά. Έτσι η επόμενη αναβάθμιση θα ήθελα να το λύσει». Όταν ερωτήθηκε για το χρονοδιάγραμμα της νέας κινητήριας μονάδας, ο Hasegawa σχολίασε:

«Δε μπορούμε να σας πούμε μια συγκεκριμένη ημερομηνία, ούτε εδώ ούτε σε κανένα GP. Αν έχουμε την ευκαιρία, θα θέλαμε να αναβαθμίσουμε τους κινητήρες μας». Αναφερόμενος στο είδος της αναβάθμισης, ο Ιάπωνας ανέφερε: «Αναβαθμίσαμε κάποια κομμάτια του συστήματος εισαγωγής, δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στα tokens αν χρειαστεί να αλλάξουμε το σύνολο του κινητήρα. Όμως υπάρχουν ακόμη περιορισμοί όσον αφορά τον αριθμό των κινητήρων για τη σεζόν». Ο Fernando Alonso από την πλευρά του, σχολίασε για τη συμπεριφορά των νέων μονοθεσίων: «Μου αρέσει η συμπεριφορά αυτών των μονοθεσίων, η συμπεριφορά των ελαστικών όπως επίσης να είσαι σε θέση να πιέσεις σε όλη τη στροφή και από στροφή σε στροφή, σίγουρα είναι ένα βήμα μπροστά και αισθάνομαι αρκετά ανταγωνιστικός στις στροφές.

«Έχουμε ακόμη κάποια θέματα από την πλευρά της οδηγησιμότητας, τα οποία πρέπει να λύσουμε στις εξόδους και μερικά προβλήματα στο ανέβασμα των ταχυτήτων που επίσης βλάπτουν τη σιγουριά μας και την οδηγησιμότητα βγαίνοντας από τις στροφές επίσης. Όμως γενικά πιστεύω ότι είμαστε αρκετά εντάξει στις στροφές».

Διαβάστε επίσης:

AUTO

Άκρως ευχαριστημένοι στην Hyundai με τον Mikkelsen

Πολίτης Auto, 17:00 (τελευταία ενημέρωση 17:00)

AUTO

Μόνο νίκες είναι ο στόχος του Meeke

Πολίτης Auto, 16:42 (τελευταία ενημέρωση 16:42)

AUTO

Ψάχνει την πρώτη του νίκη στην Αργεντινή

Πολίτης Auto, 14:30 (τελευταία ενημέρωση 14:30)

Επιστροφή
στην αρχή