Εκπαιδευτικοί ξανά στα θρανία - Σήμερα και αύριο οι εξετάσεις

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΚΥΠΡΟΣ

Το ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα, CIIM, αναφέρει ότι δεν έχει σχέση και εμπλοκή με τις εξετάσεις για τους διορισμούς στη δημόσια εκπαίδευση

Διεξάγονται σήμερα και αύριο οι εξετάσεις για διορισμό στη δημόσια εκπαίδευση, οι οποίες είχαν ακυρωθεί, λόγω πρόωρης ανάρτησης των θεμάτων στο διαδίκτυο.

Σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί και η έκθεση του Γενικού Ελεγκτή σχετικά με τις καταγγελίες που αφορούν τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν στη διεξαγωγή των εξετάσεων.

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης έγραψε στο Twitter ότι έλαβε από το Υπουργείο Παιδείας επιπρόσθετα στοιχεία για τις διαδικασίες και ότι στάλθηκε προσχέδιο της έκθεσης στον Κώστα Καδή για σχόλια επί των γεγονότων.

Όπως αναφέρει το ΡΙΚ, την έκθεση αναμένεται να παραλάβει και ο Γενικός Εισαγγελέας.

Η Ελεγκτική Υπηρεσία διερευνά καταγγελίες που αφορούν και ανώτερους λειτουργούς του Υπουργείου Παιδείας και τη σχέση τους με ιδιωτικό εκπαιδευτήριο, στο οποίο αποτάθηκαν υποψήφιοι εκπαιδευτικοί για προετοιμασία στις εξετάσεις.

Το ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα, CIIM, σε ανακοίνωση αναφέρει ότι δεν έχει σχέση και εμπλοκή με τις εξετάσεις για τους διορισμούς στη δημόσια εκπαίδευση.


Επιστροφή
στην αρχή