Έκοψε τη βασιλόπιτα ο ΓΣΠ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιττας, για την Ακαδημία και τους αθλητές του ΓΣΠ. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κ Δώρος Ιωαννίδης στην ομιλία του ευχήθηκε στους αθλητές να έχουν ανάλογες επιτυχίες με αυτές του 2011, χρονιά κατά την οποία αθλητές μας πέτυχαν σπουδαίες επιτυχίες...

 

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή (20/01) η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιττας, για την Ακαδημία και τους αθλητές του ΓΣΠ.

 

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κ Δώρος Ιωαννίδης στην ομιλία του ευχήθηκε στους αθλητές να έχουν ανάλογες επιτυχίες με αυτές του 2011, χρονιά κατά την οποία αθλητές μας πέτυχαν σπουδαίες επιτυχίες με τα χρώματα του Συλλόγου και της Κύπρου. Δικαιώς το 2011 ανήκε στον ΓΣΠ αφού με τις επιτυχίες των αθλητών του, έκανε όλους μας υπερήφανους.

 

Ευχαρίστησε τους γονείς και τα παιδιά για τον χρόνο που αφιερώνουν στους αγωνιστικούς χώρους και τόνισε την αναγκαιότητα της άθλησης, αφού με αυτόν τον τρόπο τα παιδιά μεγαλώνουν σε υγιές περιβάλλον μακριά από τους κινδύνους της εποχής.

 

Μετά την κοπή της βασιλόπιττας, οι νεαροί αθλητές του Συλλόγου αφού πήραν τα δώρα που τους προσέφερε ο σύλλογος, είχαν την ευκαιρία να ασχοληθούν με δραστηριότητες και παιγνίδια που οργάνωσαν οι προπονητές της Ακαδημίας.


Διαβάστε επίσης:

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γυναικείο: Πρεμιέρα με «βουτιά» στα... βαθιά (πρόγραμμα)

Πολίτης Sports, 09:41 (τελευταία ενημέρωση 09:41)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Super League: Ντέρμπι «Δικεφάλων» στην Τούμπα με ξένο βλέμμα!

Πολίτης Sports, 09:26 (τελευταία ενημέρωση 09:26)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παιχνίδια - παγίδες για τους μεγάλους! (πρόγραμμα/βαθμολογία)

Πολίτης Sports, 09:12 (τελευταία ενημέρωση 09:12)

Επιστροφή
στην αρχή