Έκοψε τη βασιλόπιτα ο ΓΣΠ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιττας, για την Ακαδημία και τους αθλητές του ΓΣΠ. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κ Δώρος Ιωαννίδης στην ομιλία του ευχήθηκε στους αθλητές να έχουν ανάλογες επιτυχίες με αυτές του 2011, χρονιά κατά την οποία αθλητές μας πέτυχαν σπουδαίες επιτυχίες...

 

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή (20/01) η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιττας, για την Ακαδημία και τους αθλητές του ΓΣΠ.

 

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κ Δώρος Ιωαννίδης στην ομιλία του ευχήθηκε στους αθλητές να έχουν ανάλογες επιτυχίες με αυτές του 2011, χρονιά κατά την οποία αθλητές μας πέτυχαν σπουδαίες επιτυχίες με τα χρώματα του Συλλόγου και της Κύπρου. Δικαιώς το 2011 ανήκε στον ΓΣΠ αφού με τις επιτυχίες των αθλητών του, έκανε όλους μας υπερήφανους.

 

Ευχαρίστησε τους γονείς και τα παιδιά για τον χρόνο που αφιερώνουν στους αγωνιστικούς χώρους και τόνισε την αναγκαιότητα της άθλησης, αφού με αυτόν τον τρόπο τα παιδιά μεγαλώνουν σε υγιές περιβάλλον μακριά από τους κινδύνους της εποχής.

 

Μετά την κοπή της βασιλόπιττας, οι νεαροί αθλητές του Συλλόγου αφού πήραν τα δώρα που τους προσέφερε ο σύλλογος, είχαν την ευκαιρία να ασχοληθούν με δραστηριότητες και παιγνίδια που οργάνωσαν οι προπονητές της Ακαδημίας.


Διαβάστε επίσης:

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Κύπρος υποβιβάστηκε στο League D! (Μαυροβούνιο - Ρουμανία 0-1)

Πολίτης Sports, 20.11.2018

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Μπεργκ «σφράγισε» την άνοδο των Σουηδών! (αποτελέσματα)

Πολίτης Sports, 20.11.2018

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ΑΕΚ με επική ανατροπή «άλωσε» την Αμβέρσα!

Πολίτης Sports, 20.11.2018

Επιστροφή
στην αρχή