Έκλεψε τις εντυπώσεις πάλι ο Ολυμπιακός - Φοβερό μήνυμα ενόψει Οθέλλου

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μέσω ενός ιδαίτερα περιγραφικού κειμένου θέλησε ο Ολυμπιακός να απευθύνει το δικό του κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας ενόει του ντέρμπι κορυφής...

Ως πρώτο φαβορί για την πολυπόθητη εξασφάλιση της ανόδου στα σαλόνια των μεγάλων παρουσιάζεται εσχάτως ο Ολυμπιακός που εύκολα ή δύσκολα ξεπερνά κάθε εμπόδιο διατηρώντας τη θέση του στο βαθμολογικό ρετιρέ.

Μην έχοντας πλέον το παραμικρό περιθώριο απωλειών - ιδιαίτερα μέσα στο σπίτι της - η ομάδα του Φάτζιο Μπούις υποδέχεται το Σάββατο (8/12, 14:30) στο Μακάρειο τον απειλητικό όσο ποτέ Οθέλλο Αθηένου σε ένα από τα δυσκολότερα τεστ του φετινού μαραθωνίου. 

Επι ευκαιρία αυτής της κρίσιμης συγκυρίας, η διοίκηση των μαυροπρασίνων θέλησε μέσω ενός ιδαίτερα περιγραφικού κειμένου να απευθύνει το δικό της κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας, προκειμένου να στηρίξει μαζικά την προσπάθεια στο αυριανό ντέρμπι κορυφής. 

Iδού η ανάρτηση των μαυροπρασίνων στον επίσημο τους λογαριασμό στο facebook:

«ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ η ομάδα σου είναι στην 1η θέση, παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, οι παίκτες σου τα δίνουν όλα μέσα στο γήπεδο για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ και για την άνοδο στην φυσική μας κατηγορία.

Το μόνο που ζητάνε είναι την στήριξη σου στην κερκίδα, με πάθος και παλμό όπως εσύ ξέρεις απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο. Θα τους την δώσεις; Αφήνουμε στην άκρη την θαλπωρή του σπιτιού μας και εντασσόμαστε στην μεγάλη οικογένεια του Τακτακαλα για 2 ώρες αψηφόντας κρύα και βροχές».


Επιστροφή
στην αρχή