Εκατέρωθεν ειρωνείες από Πάφο και ΑΠΟΕΛ με αφορμή τον Πρέσλι

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Ο Πρέσλι άφησε αιχμές για τον Δώνη, ο Ελλαδίτης ανέφερε πως δεν τον γνωρίζει και οι Παλιούρας-Πετεβίνος έδωσαν συνέχεια με αναρτήσεις τους

Παρατράγουδα είχαμε στη δημοσιογραφική διάσκεψη των προπονητών μετά το τέλος του αγώνα-θρίλερ ανάμεσα σε Πάφο και ΑΠΟΕΛ.

Ξέφυγαν τα πράγματα: Αιχμές από Πρέσλι, ξέσπασμα Δώνη και αποχώρηση

Πετεβίνος: «Λειτουργούσαν τα μικρόφωνα, σωστά;»

Αρχικά ο Στίβεν Πρέσλι ανέφερε πως ο Γιώργος Δώνης έδειξε ασέβεια προς την Πάφο και την κόσμο της για να ακολουθήσει το ξέσπασμα του Ελλαδίτη τεχνικού των γαλαζοκιτρίνων, που μιλώντας για τον αντίπαλο προπονητή ανέφερε πως δεν τον γνωρίζει καν...

Στην Πάφο θεώρησαν προσβλητική αυτή τη δήλωση του Δώνη, ενώ ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Πολύβιος Παλιούρας, ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook τον σύνδεσμο της wikipedia με το βιογραφικό του Πρέσλι, συνοδεύοντας την ανάρτηση με εικονίδια που δείχνουν απορία, ειρωνεύοντας ουσιαστικά την ατάκα του Δώνη.

Στον ΑΠΟΕΛ έδωσαν συνέχεια, με τον εκπρόσωπο Τύπου των γαλαζοκιτρίνων, Γιώργο Δώνη να αναφέρει -επίσης μέσω των ΜΚΔ- πως «προφανώς ούτε ο κ. Παλιούρας πρέπει να ξέρει πολλά πράγματα για τον προπονητή που κάθεται δίπλα του (αλλά δεν του μεταφράζει) και αναγκάστηκε να ψάξει και αυτός το Wikipedia. Πάντως δεν είναι και το πιο αξιόπιστο website».


Επιστροφή
στην αρχή