Έγιναν μεταγραφές της... διαφοράς στην Ένωση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Στην ομάδα του Παραλιμνίου έχουν αποκτηθεί μέχρι στιγμής πέντε μη γηγενείς ποδοσφαιριστές και ένας Κύπριος - Σύντομα έρχονται οι επόμενοι

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»
της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Kυριακής 15/7)

 

Η Ένωση μέχρι τώρα απέκτησε έξι ποδοσφαιριστές, πέντε ξένους και έναν Κύπριο και όλοι αυτοί θεωρούνται ότι είναι παίκτες από το πάνω ράφι, γι’ αυτό και αναμένεται να κάνουν τη μεγάλη διαφορά στην ομάδα.

Οι πέντε ξένοι που αποκτήθηκαν είναι ο Ισπανός μεσοαμυντικός Μπόρχα Εκίθα, ο Αργεντινός επιθετικός Γκονζάλο Ζαράτε, ο Αργεντινός δεξιός μπακ Πάμπλο Καρέρας, ο κεντρικός αμυντικός Σαρ Μαγκάτε, ο Νιγηριανός επιθετικός Σαλόζε Ουντόζι και ο Κύπριος κεντρικός αμυντικός Αγγελή Αγγελή.

Ο Ισπανός Εκίθα λίγο πολύ είναι γνωστός από τη θητεία του στην Ομόνοια. Γνωστός είναι και ο Νιγηριανός Ουντόζι από την παρουσία του στην Ελλάδα, σε διάφορες ομάδες. Οι δύο Αργεντινοί Ζαράτε και Καρέρας και ο Γάλλος Μαγκάτε πρώτη φορά έρχονται στην Κύπρο. Θεωρούνται και αυτοί παίκτες από το πάνω ράφι και η διοίκηση εκτιμά ότι θα κάνουν τη διαφορά και θα βοηθήσουν την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της.

Να σημειωθεί πως τα ονόματα των Μάριου Ηλία και Ανδρέα Φράγκου που τέθηκαν εκτός πλάνων από την ΑΕΛ κυκλοφόρησαν για την Ένωση ότι θα αποκτηθούν με τη μορφή δανεισμού, χωρίς όμως να επιβεβαιωθεί οτιδήποτε.

Ο Αντρέ Πάους και η διοίκηση τρέχουν για να ολοκληρώσουν τον προγραμματισμό.

Όπως είναι γνωστό η Ένωση ξεκίνησε την προετοιμασία με ελλείψεις στο ρόστερ και γι’ αυτό αναμένεται ότι σύντομα ότι θα υλοποιηθούν και οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις.


Επιστροφή
στην αρχή