Έδωσε την υπόσχεση ο Γκουλόν: «Θα κάνουμε ζημιά στον Απόλλωνα» (vid)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Με διαδικτυακό του μήνυμα στον επίσημο λογαριασμό της ομάδα στο facebook o Έρολτ Γκουλόν έδωσε την υπόσχεση για κέρδος στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα...

Βαθύτατος προβληματισμός επικρατεί στο στρατόπεδο του Ερμή Αραδίππου που βλέπει το αύριο χωρίς προοπτική έχοντας ήδη τέσσερις ήττες στις μέχρι τώρα υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα.

Mετά την τελευταία αναποδιά από την ΑΕΚ οι «φτεροπόδαροι» αναζητούν εναγωνίως σωσίβιο ανασυγκρότησης και δεν έχουν άλλη επιλογή από το να επιδιώξουν να αποκομίσουν βαθμολογικό όφελος στη σαββατιάτικη τους δοκιμασία (20/10, 18:00) στο Τσίρειο με αντίπαλο τον ποιοτικά ανώτερο Απόλλωνα.

Με διαδικτυακό του μήνυμα στον επίσημο λογαριασμό της ομάδα στο facebook o Έρολτ Γκουλόν έδωσε την υπόσχεση ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα υπερβάλλουν εαυτούς για να πετύχει ο Ερμής την έκπληξη. 

«Δεν ξεκινήσαμε καλά τη σεζόν στον Ερμή, είχαμε μεγαλύτερες απαιτήσεις φέτος. Το ρόστερ είναι καλό, αλλά χρειαζόμαστε περισσότερη αυτοπεποίθηση για τα επόμενα ματς, οπότε περιμένω καλύτερα παιχνίδια τώρα.

Για τον Απόλλωνα είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι. Για μένα είναι η καλύτερη ομάδα στην Κύπρο. Παίζουμε εκεί και πάμε με αυτοπεποίθηση.

Εγώ είμαι πεπεισμένος πως μπορούμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Γνωρίζουμε αυτή την ομάδα και τα λάθη που κάναμε εμείς σε προηγούμενα ματς. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό», κατέληξε ο υψηλόσωμος αμυντικός των «φτεροπόδαρων».  


Επιστροφή
στην αρχή