Έχει νέο... στοίχημα η Νέα Σαλαμίνα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Πέρα από τον αντικαταστάτη του Καρλάο στην επίθεση, πλέον οι ερυθρόλευκοι καλούνται να εξεύρουν και αυτόν του Γιάννη Κούσουλου

Άλλο ένα... στοίχημα έχει από χθες μπροστά του ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας Σάββας Πουρσαϊτίδης και ο συνεργάτης του στον προγραμματισμό Μάκης Παπαϊωάννου.

Πέρα από τον (πρωτοκλασάτο) αντικαταστάτη του Καρλάο στην επίθεση, πλέον οι δύο άντρες καλούνται να εξεύρουν και αυτόν του Γιάννη Κούσουλου στην άμυνα.

Είναι αναμφίβολα μεγάλο το κενό που αφήνει ο αρχηγός της Νέας Σαλαμίνας, ένας ποδοσφαιριστής που παρά το νεαρό της ηλικίας του κατάφερε να γίνει αναντικατάστατος και απαραίτητος στην ομάδα, όχι μόνο σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό μέρος αλλά και σε ό,τι είχε να κάνει με τα αποδυτήρια.

Ο Γιάννης Κούσουλος αποχωρεί από τη Νέα Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια παρουσία στην Α’ Κατηγορία και συνολικά 130 συμμετοχές (9553 λεπτά) με την ερυθρόλευκη φανέλα, σε πρωτάθλημα (119) και κύπελλο (11).

Μαζί πέτυχε και τρία γκολ, όλα στο πρωτάθλημα. Ακολουθούν οι συμμετοχές του 22χρονου αμυντικού σε πρωτάθλημα και κύπελλο:


Επιστροφή
στην αρχή