Δυστυχώς, δεν ήταν επιλογή του Ερμή...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΣΤΗΛΕΣ
.

’στε τώρα που δίνουμε συγχαρητήρια στον Ερμή επειδή αγωνίζεται με πολλούς Κύπριους και ειδικά νεαρούς παίκτες. Αν η ομάδα της Αραδίππου τα πήγαινε καλά στο πρωτάθλημα με τους ξενοκοινοτικούς που είχε στις τάξεις της, τότε θα ψάχναμε και σ? αυτή την περίπτωση Κύπριους, οι οποίοι θα αποτελούσαν... δεύτερες και τρίτες επιλογές!

 

Δυστυχώς εξ ανάγκης ο Ερμής επέλεξε να δώσει βήμα στους γηγενείς παίκτες. Όταν οι ιθύνοντες του σωματείου είδαν ότι τα πράγματα στο πρωτάθλημα δεν πάνε καλά, όταν δηλαδή οι ξενοκοινοτικοί έφεραν την ομάδα με το ενάμισι πόδι στη Β΄ κατηγορία, αποφάσισαν ότι δεν συντρέχει λόγος να πληρώνουν όλους αυτούς τους παίκτες και τους διέκοψαν τα συμβόλαια. Έτσι, αναγκάστηκαν να κάνουν στροφή προς τον Κύπριο παίκτη!

 

Μπορώ να δώσω και εγώ συγχαρητήρια στην ομάδα της Αραδίππου για το γεγονός ότι υπάρχουν ένα σωρό Κύπριοι στο ρόστερ της. Αλλά απολογούμαι, δεν θα το κάνω, γιατί δεν θα το εννοώ! Γιατί δεν ήταν επιλογή της στην αρχή της σεζόν να αγωνιστεί με Κύπριους παίκτες. Αναγκάστηκε, ήταν μια συμφέρουσα λύση! Αν υποθέσουμε ότι ο Ερμής έπαιρνε περισσότερους βαθμούς στο πρωτάθλημα, τότε μην φανταστείτε ότι θα υπήρχαν τόσοι Κύπριοι στην ενδεκάδα του. Τώρα δεν έχει τίποτα να χάσει...

 

Αυτή την τακτική δυστυχώς επιλέγουν όλοι οι ιθύνοντες των ομάδων μας! Όταν βλέπουν σκούρα τα πράγματα, όταν οι στόχοι χάνονται, θυμούνται και τους Κύπριους παίκτες. Ανεξαρτήτως αν απέδειξαν πολλάκις ότι μπορούν να τα καταφέρουν μια χαρά, δεν τους δίνουμε την ευκαιρία. Την ευκαιρία να αναδειχθούν. Να δείξουν το ταλέντο τους. Να παλέψουν, αν μη τη άλλο, για μια θέση στην ενδεκάδα και στο ρόστερ.

 

Στον Ερμή αγωνίζονταν προχθές εφτά Κύπριοι, ακόμη δύο μπήκαν αλλαγή, οι περισσότεροι εξ αυτών νεαροί και έκαναν μάθημα στους ξένους του Απόλλωνα. Ειδικότερα οι Δημητρίου και Χαραλάμπους. Ο πρώτος συμμετείχε στο πρώτο γκολ και ο δεύτερος πέτυχε το τέρμα που έστειλε τις δύο ομάδες στην παράταση. Αμφότεροι ανήκουν στον Απόλλωνα. Τι ειρωνεία!

 

Συνεπώς, τους νεαρούς Κύπριους παίκτες είτε τους δίνουμε δανεικούς, είτε τους έχουμε για να συμπληρώνουν το ρόστερ, είτε τους ρίχνουμε σε αγώνες όταν και εφόσον όλοι οι στόχοι χάθηκαν ή όταν νιώθουμε άνετοι με τη βαθμολογική μας θέση. Δυστυχώς...


Διαβάστε επίσης:

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου: Οι στόχοι και οι επιτυχίες

Πολίτης Sports, 16:40 (τελευταία ενημέρωση 16:40)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι ενδεκάδες του επαναληπτικού Πάφος-Άρης

Πολίτης Sports, 16:27 (τελευταία ενημέρωση 16:27)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προβάδισμα για Καρμιώτισσα, ελπίζει με γκολ στο 89' ο Εθνικός

Πολίτης Sports, 16:21 (τελευταία ενημέρωση 16:21)

Επιστροφή
στην αρχή