Δόξα: Συνέχεια στα δύσκολα, το μυαλό στην ΑΕΛ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Στην ομάδα της Κατωκοπιάς άφησαν πίσω την ήττα από την Ανόρθωση στην πρεμιέρα και εδώ και μέρες δουλεύουν πάνω στον επόμενο αντίπαλο, την ΑΕΛ...

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ» της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Πέμπτης 30/8)

Στη Δόξα άφησαν πίσω την ήττα από την Ανόρθωση στην πρεμιέρα και εδώ και μέρες δουλεύουν πάνω στον επόμενο αντίπαλο, την ΑΕΛ, για τη δεύτερη αγωνιστική.

Είναι ακόμα ένα πολύ δύσκολο εμπόδιο, ωστόσο στην ομάδα της Κατωκοπιάς δεν έχουν επιλογή. Θα παλέψουν τον αγώνα και θα κυνηγήσουν βαθμολογικό κέρδος.

Η Δόξα πάντως άφησε καλές εντυπώσεις στην πρεμιέρα. Δείχνει ότι θα είναι ομάδα με αγωνιστικότητα, με πλάνο και ποδοσφαιριστές που ξέρουν τι ζητούν μέσα στο παιχνίδι.
Στις προπονήσεις ενσωματώθηκε και ο νεοαποκτηθείς Βραζιλιάνος αριστερός ακραίος Νελζίνιο.

Ένας ποδοσφαιριστής με εμπειρία που ήρθε να δώσει ταχύτητα και σταθερότητα στο αριστερό άκρο.

Αγώνα δρόμου για να προλάβουν το παιχνίδι του Σαββάτου κάνουν οι Λουίς Κάρλος και Μπα.

Στην ομάδα περιμένουν ότι με την πλήρη επάνοδο του Χατζηβασίλη αλλά και του Λουίς Κάρλος στην ενδεκάδα, η επίθεση θα αποκτήσει ταχύτητα και λύσεις μέσα στα αντίπαλα τετράγωνα. Είναι δύο παίκτες στους οποίους στηρίζει πολλά η τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Η αποβολή του Λούκα Χατζηλούκα στο παιχνίδι με την Ανόρθωση, λόγω διαμαρτυρίας, του στερεί το δικαίωμα να κάτσει στον πάγκο στα επόμενα δυο παιχνίδια με ΑΕΛ και Αλκή.

Η Δόξα θα έχει την τεχνική καθοδήγηση των Πιππία και Κάρλος Μάρκες στο Τσίρειο για να παίξει κόντρα στην ΑΕΛ.


Επιστροφή
στην αρχή