Δόξα: Σε ανοικτή γραμμή για τον επιθετικό

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Ο πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Χριστοδούλου και ο προπονητής Λούκας Χατζηλούκας βρίσκονται συνεχώς σε ανοικτή γραμμή - Μένουν 2-3 μεταγραφές

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»
της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Πέμπτης 7/6)

 

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Δόξας οδεύει στο κλείσιμό του, αφού με το που τελείωσε η χρονιά υπήρχαν συμφωνίες με αρκετούς ποδοσφαιριστές. Σε αυτό βοήθησε και η πορεία της ομάδας, μιας και από πολύ νωρίς είχε ήδη εξασφαλίση την παραμονή της.

Ήδη αποκτήθηκαν οι Εμανουέλ Φριμπόνγκ, Έτγκαρ Πατσέκο, Ζοέλ Περέιρα, Γιάννης Ευσταθίου, Αγκούστο Αμπρέου, Γιώργος Λοΐζου, Φρέιρ και ο Γιάννης Χατζηβασίλης.

Από την άλλη, χάλασε η μεταγραφή του Κίκο, που παρόλο ότι υπέγραψε με την προσφυγική ομάδα, φέρεται να έχει συμφωνήσει και με την Αρούκα και δεν αποκλείεται να μπουν σε νομικές διαμάχες μαζί του.

Από εκεί και πέρα, ο πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Χριστοδούλου και ο προπονητής Λούκας Χατζηλούκας βρίσκονται συνεχώς σε ανοικτή γραμμή. Τελευταίες πληροφορίες ανέφεραν ότι ήταν κοντά στην απόκτηση Ουκρανού φορ που θα αντικαταστήσει τον Σαντίκ.

Βασικά για να κλείσει το ρόστερ θα γίνουν 2-3 ακόμα προσθήκες.

Η πρώτη συγκέντρωση έχει οριστεί για τις 2 Ιουλίου στα βοηθητικά του Μακαρείου. Η ομάδα θα «χτιστεί» στην Κυπερούντα. Εκεί θα βρεθεί για τρίτη σερί χρονιά, δείχνοντας έτσι την ικανοποίησή της για τις συνθήκες που συναντά στην περιοχή.

Σύμφωνα με το πλάνο, θα πάει στην Κυπερούντα στις 16 Ιουλίου και θα παραμείνει στα ορεινά για τρεις εβδομάδες, ενώ έχει ήδη κλείσει και τρία φιλικά παιχνίδια κατά την παραμονή της. Το ένα είναι με την Αλκή, το άλλο με τον Ερμή και το τρίτο φιλικό θα είναι κόντρα στην Καρμιώτισσα.

Με την επιστροφή της ομάδας στη Λευκωσία θα γίνουν ακόμα δύο με τρία φιλικά.


Επιστροφή
στην αρχή