Δουλειά και μόνο δουλειά στη Νέα Σαλαμίνα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Το μεγάλο διπλό επί της Ένωσης δεν πρέπει να αποπροσανατολίσει τους ερυθρόλευκους που πρέπει να μείνουν προσγειωμένοι ενόψει της συνέχειας.

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»

της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Tετάρτης 5/9)

Στη Νέα Σαλαμίνα άφησαν πίσω τη μεγάλη νίκη επί της Ένωσης την περασμένη Κυριακή και στρώθηκαν στη δουλειά ενόψει της πολύ δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα. Οι μέρες της διακοπής είναι μια καλή ευκαιρία για τον Σάββα Πουρσαϊτίδη και τους συνεργάτες του να δουλέψουν πάνω στα αρνητικά σημεία που κατέγραψαν στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν. Αυτά εστιάζονται κυρίως στην αμυντική γραμμή και τη συμπεριφορά αυτής στις επιθέσεις του αντιπάλου.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός, πέραν των προπονήσεων και των διτερμάτων που κάνει, θα έχει την ευκαιρία την Παρασκευή να δει και στην πράξη κάποια πράγματα αφού προγραμματίστηκε φιλικό παιχνίδι με τον Διγενή Ορόκλινης. Σαφώς και ο αντίπαλος δεν προσφέρεται για αξιόπιστα συμπεράσματα όμως είναι μια ευκαιρία να δοκιμαστούν κάποια πράγματα αλλά και να κρατηθεί η ομάδα σε σχετική εγρήγορση. Το φιλικό θα γίνει την Παρασκευή στο «Αμμόχωστος» και θα αρχίσει στις 17:30. Μέχρι χθες δεν είχε γίνει γνωστό αν πέρασε (κάτι που αναμένεται να γίνει) από την έγκριση της ΚΟΠ.

Από τις προπονήσεις απουσιάζουν οι διεθνείς Ρενάτο Μαρκάσα (Εθνική Ανδρών), Θεοδόσης Σιαθάς (Εθνική Ελπίδων), Ιωάννης Κωστή, Κωνσταντίνος Σεργίου, Λευτέρης Χατζηκωνσταντή και Θωμάς Νικολάου (Εθνική Νέων) και Νουρ (Εθνική Αφχανιστάν). Επίσης, κάποιο πρόβλημα τραυματισμού που θα τον κρατήσει εκτός προπονήσεων για 2-3 μέρες έχει ο Ανδρέας Λεμέσιος.


Επιστροφή
στην αρχή