Δοκίμασε πρώτος την τεχνολογία 4G+, μόνο από την ΜΤΝ

ΑΓΟΡΑ /ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η εισαγωγή του 4G+ θα γίνει δοκιμαστικά σε 4 κεντρικές τοποθεσίες. Στην Λευκωσία, στις οδούς Λήδρας και Ονασαγόρου και στην Λεμεσό.

 

Από την Δευτέρα 27 Μαρτίου, οι συνδρομητές της ΜΤΝ θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρώτοι τις ταχύτητες 4G+ σε μία ακόμη πρωτοποριακή κίνηση της MTN!

Το 4G+ είναι η εξέλιξη του 4G και προσφέρει ακόμη μεγαλύτερες ταχύτητες και καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Οι συνδρομητές της ΜΤΝ μπορούν να δοκιμάσουν τις δυνατότητες του ΜΤΝ 4G+, ενεργοποιώντας απλά τα δεδομένα του πλάνου τους όταν βρίσκονται στα σημεία κάλυψης.

Η εισαγωγή του 4G+ θα γίνει δοκιμαστικά σε 4 κεντρικές τοποθεσίες. Στην Λευκωσία, στις οδούς Λήδρας και Ονασαγόρου και στην Λεμεσό, στην πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου και στην Μαρίνα.

Όλοι οι συνδρομητές που θα βρεθούν στα συγκεκριμένα σημεία θα συνδεθούν αυτόματα στο δίκτυο 4G+ αρκεί να υποστηρίζει το συγκεκριμένο δίκτυο η κινητή τους συσκευή και να έχουν ενεργοποιημένες τις ρυθμίσεις 4G.

Η ΜΤΝ παραμένει δεσμευμένη στην επένδυση σε νέες τεχνολογίες, όντας η πρώτη εταιρεία τηλεπικοινωνιών στην Κύπρο που εισήγαγε το δίκτυο 3G+ και το υπερσύγχρονο 4G. Αναβαθμίζει διαρκώς το δίκτυο της με επενδύσεις στις υποδομές του δικτύου της και με συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών της.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το MTN 4G+ και τα σημεία κάλυψης, στο www.mtn.com.cy

                  

Διαβάστε επίσης:

ΑΓΟΡΑ

Πρέσβειρα του Χρυσού Καφέ Λαϊκού η ζωγράφος Μαρία Αριστείδου

Πολίτης News, 27.04.2017

ΑΓΟΡΑ

Top Kinisis Travel: Κατάλογος 2017 - «30 Χρόνια ταξιδεύουμε την Κύπρο»

Πολίτης News, 27.04.2017

ΑΓΟΡΑ

Καλωσορίζουμε την Evagarden στον όμορφο κόσμο των Perfect U!

Πολίτης News, 27.04.2017

Επιστροφή
στην αρχή