«Διπλό» χτύπημα με... άρωμα Βραζιλίας από τη φουτσαλική Ομόνοια (pic)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΣΑΛΑΣ

Σε διπλό μεταγραφικό χτύπημα προχώρησε σήμερα το τμήμα φούτσαλ της Ομόνοιας, που ανακοίνωσε την απόκτηση των Βραζιλιάνων φουτσαλιστών...

Σε διπλό μεταγραφικό χτύπημα προχώρησε σήμερα το τμήμα φούτσαλ της Ομόνοιας, που ανακοίνωσε την απόκτηση των Βραζιλιάνων Renan Mantelli και Rogério dos Santos Filho. 

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, τα οποία παρουσιάζονται αναλυτικότερα πιο κάτω, υπέγραψαν συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας με τους πράσινους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. 

Γνωστοποιώντας το γεγονός, οι «τριφυλλοφόροι» αναφέρουν σε ανακοίνωση τους:

«Το τμήμα Φούτσαλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση των Renan Mantelli και Rogério dos Santos Filho. Οι δύο Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας για ένα χρόνο.

Ο Renan Mantelli αγωνίζεται ως Pivot και Winger και είναι γεννημένος στις 05/25/1991. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Βραζιλίας και Ιταλίας όπως ACF Concórdia, Palmas Esportes, ASD Augusta 1986 Calcio. Στην θητεία του στη Βραζιλία έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα.

Το δεύτερο απόκτημα, ο Rogério dos Santos Filho, αγωνίζεται ως Αμυντικός και Winger. Είναι γεννημένος στις 16/11/1991 και έχει παίξει φούτσαλ σε αρκετές χώρες όπως Βραζιλία, Τσεχία, Λίβανος και Μάλτα.

Έχει φορέσει την φανέλα εννέα ομάδων, μεταξύ άλλων, São Lucas, FC Tango Brno, Hamrun Spartans FC, Achrafieh, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η Luxol St. Andrews FC της Μάλτας».


Επιστροφή
στην αρχή