Dior Skyline - Φθινόπωρο 2016

ΑΓΟΡΑ /ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το νέο "S K Y L I N E" Look του Dior - σχεδιασμένο από τον Peter Philips, Δημιουργικό Διευθυντή και Διευθυντή Εικόνας του μακιγιάζ Dior

Το νέο “ S K Y L I N E ” Look του Dior - σχεδιασμένο από τον Peter Philips, Δημιουργικό Διευθυντή και Διευθυντή Εικόνας του μακιγιάζ Dior - εξερευνά τις άπειρες δυνατότητες γλυπτικής του προσώπου, μέσα από τη χρήση της αντίθεσης φωτός και σκιάς.  Έτσι, ο Peter Philips τιμά τη γυναίκα Dior που τολμά να πειραματιστεί για να κατακτήσει την τελειότητα στα σμιλεμένα με επιδεξιότητα χαρακτηριστικά της. Ζωντανεύει το βλέμμα της με τα φθινοπωρινά παγωμένα μπεζ, τα εμπλουτισμένα με κόκκινο καφέ, τα μπρούντζινα ροζ ή τις αποχρώσεις της σαμπάνιας με τους μεταλλικούς τόνους και ομορφαίνει τα χέρια της με την υπέρτατη κομψότητα του μανικιούρ στους τόνους της σοκολάτας.

Προκειμένου να ενσωματώσει  στο νέο Look το αρχιτεκτονικό  σχέδιο, η συλλογή

“ S K Y L I N E ” αντλεί έμπνευση από τη μεγαλειώδη κατασκευή του Πύργου του Άιφελ, που κυριαρχεί στον ορίζοντα της πόλης, τραβώντας από παντού την προσοχή. Είναι μια ωδή στα φθινοπωρινά χρώματα του Παρισιού που δημιουργούν μια ομορφιά απελευθερωμένη από κάθε είδους κλισέ.

 

Η ΠΑΛΕΤΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ

ΔΟΜΗ ΕΧΠΡΕΣ

ΕΚΤΥΦΛΩΤΙΚΟ ΣΜΟΚΥ

ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΦΩΤΟΣ

ΜΕΤΑΞΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ  ΣΚΙΑΣ

ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΝΟΚ-ΑΟΥΤ

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΛΟΥΣΤΡΟ

ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ

ΧΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΙΛΤΡΑ

 

 

 

S K Y L I N E

Ι

ΠΑΛΕΤΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ

Η  εμβληματική,  περιορισμένης  έκδοσης,  παλέτα  5  C O U L E U R  της συλλογής

“S K Y L I N E ” δίνει μια νέα ερμηνεία του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού του Πύργου του Άιφελ με ένα μοτίβο που θυμίζει γεωμετρική δαντέλα, το οποίο μέσα στις δύο αρμονίες του αιχμαλωτίζει το φως και τη σκιά του φθινοπωρινού Παριζιάνικου ουρανού για να επαναπροσδιορίσει και να αναδείξει το βλέμμα. Το καθαρό μπλε και τα μπεζ της εποχής, που ακτινοβολούν μέσα από το γκρι του ατσαλιού, αναδεικνύουν ένα πλατύ φάσμα συνδυασμών που κυμαίνεται από την έντονα τολμηρή ως την πιο φυσική ομορφιά για να ικανοποιήσουν κάθε γούστο. Μια πιο ζεστή αρμονία σηματοδοτεί την ευγενική κομψότητα με ένα  υπέροχο ροζ που οδηγεί σε ένα τόξο από λαμπερά καφέ.

5 C O U L E U R S S K Y L I N E : 5 0 6 PA R I S I A N S K Y, 8 0 6 C A P I TA L O F L I G H T

 

I I

ΔΟΜΗ ΕΧΠΡΕΣ

Οι Makeup artists συμφωνούν ότι τα σωστά τονισμένα φρύδια δίνουν σχήμα  στα χαρακτηριστικά του προσώπου, φωτίζοντας  το βλέμμα  και αναδεικνύοντας συνολικά το πρόσωπο. Το D I O R S H OW  B ROW  C H A L K έχει σχεδιαστεί για τις γυναίκες που θέλουν να επαναπροσδιορίσουν τη γραμμή των φρυδιών τους γρήγορα και εύκολα, σύμφωνα με το ένστικτό τους, συνδυάζοντας τη χρωματική ένταση του μολυβιού με τη σταθερή δύναμη του κεριού, όλα σε μια πλούσια και κρεμώδη υφή. Οι αποχρώσεις του ξανθού, του σταχτί και του σκούρου καφέ πυκνώνουν και γεμίζουν φυσικά τα φρύδια, χωρίς την αίσθηση του  «βαμμένου», διορθώνοντας  μικρές ατέλειες και τονίζοντας το σχήμα τους.

D I O R S H O W B R O W C H A L K : 0 0 1 B L O N D E , 0 0 2 S O F T B R O W N , 0 0 3 D A R K B R O W N

 

I I Ι

ΕΚΤΥΦΛΩΤΙΚΟ ΣΜΟΚΥ

Η νέα άφιξη στη σειρά Mono του Diorshow επεκτείνει την παλέτα των ματ, σατινέ, γκλίττερ και λαμπερών εφέ με ένα εντελώς νέο αποτέλεσμα σαν λούστρο. Για τη φθινοπωρινή σεζόν, το νέο D I O R S H OW  M O N O   L U S T RO U S   S M O K Y χρησιμοποιεί την τεχνική του φωτισμού ώστε να τονίσει τις βλεφαρίδες με μια φθινοπωρινή λάμψη.  Οι 6, πλούσιες σε χρωστικές, σμόκυ αποχρώσεις του ξεδιπλώνονται από ένα αισθησιακό καφέ έως ένα  ροζ που υπνωτίζει και ένα λαμπερό δαμασκηνί, για να φωτίσουν το βλέμμα στη στιγμή.

D I O R S H O W M O N O L U S T R O U S S M O K Y : 0 9 4 G R AV I TY, 1 8 4 T E M P TAT I O N , 5 6 4 F I R E ,

6 8 4 R E F L E X I O N , 76 4 F U S I O N , 7 9 4 F E V E R

 

ΙV

ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ

Με  μια  λοξή μύτη εμπνευσμένη από τις πένες καλλιγραφίας το   D I O R S H OW   P R O L I N E R τονίζει τα μάτια, σχηματίζοντας μια γραμμή πάνω από τις βλεφαρίδες ή στο εσωτερικό άκρο των ματιών για να δώσει έμφαση στην ίριδα. Αυτό το Φθινόπωρο, η αδιάβροχη υφή του έχει τη ζωντάνια ενός γκρι-μπρονζέ.

D I O R S H O W P R O L I N E R : 0 6 2 P R O G R E G E

 

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΥΤΗ, ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ, ΔΙΝΕΙ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΓΛΥΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, ΜΕ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑΤΟΣ. ΑΚΡΟΒΑΤΩΝΤΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΠΤΙΚΗ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ  ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΕΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ.

 

V

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΦΩΤΟΣ

Μια πούδρα ελαφριά σαν αύρα, βασισμένη σε μια ιδιαίτερα συμπυκνωμένη σύνθεση με φωτεινές λάμψεις σε μια απόχρωση που προσαρμόζεται σε όλους τους τόνους επιδερμίδας. Εφαρμόζεται με απαλά αγγίγματα για να τονίσει τις περιοχές του προσώπου που τραβούν και αντανακλούν το φως. Με την κυριολεκτικά ανεπαίσθητη υφή του το D I OR S K I N  N U D E  A I R  L U M I N I Z E R αποκαλύπτει μια λαμπερά φωτεινή επιδερμίδα .

D I O R S K I N  N U D E  A I R  L U M I N I Z E R : 0 0 1

 

V I

ΜΕΤΑΞΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ  ΣΚΙΑΣ

Το να αναλάβεις τη γλυπτική του προσώπου σου σημαίνει να τονίζεις τις γραμμές του και να προσθέτεις όγκο. Αποκλειστικά και μόνο γι’ αυτή τη σεζόν το D I O R B L U S H L I G H T & C O N TO U R ακολουθεί τα μυστικά που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες makeup artists στις πασαρέλες και στα φωτογραφικά studios. Η διπλή άκρη του εξασφαλίζει αποτελέσματα γεμάτα αντιθέσεις, συνδυάζοντας τις λάμψεις για ένταση με τον σχεδιασμό του περιγράμματος με την χρήση διαφορετικών αποχρώσεων. Στην αρχή, με τη ματ πλευρά του περιγράμματος, σχεδιάζονται στην επιδερμίδα γραμμές ή κουκκίδες για να δώσουν ένα εφέ σκίασης στο πιγούνι, τα ζυγωματικά και από την μύτη ως την άκρη του μετώπου για να εκλεπτυνθεί το σχήμα του προσώπου. Στη συνέχεια, τα περιγράμματα αυτά αναμιγνύονται με ένα σφουγγάρι ή ένα πινέλο και τέλος, η λάμψη της επιδερμίδας ανανεώνεται, τονίζοντας με τη λαμπερή πλευρά τις δεσπόζουσες περιοχές του προσώπου – ψηλά στα ζυγωματικά και το πάνω χείλος. Η κίνηση αυτή προσθέτει όγκο, σβήνει ατέλειες και αναδομεί το περίγραμμα του προσώπου.

D I O R B L U S H L I G H T & C O N TOU R : 0 0 1 S O F T C O N TO U R , 0 0 2 M E D I U M C O N TO U R , 0 0 3 I N T E N S E C O N TO U R S K Y L I N E

 

V I I

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΝΟΚ-ΑΟΥΤ

Τα τρία υπέρκομψα, πλούσια σε χρωστικές D I O R A D D I C T L I P S T I C K S εναρμονίζονται με την εποχή για να φωτίσουν τα χείλη με ένα μαγικό καφέ του χαλκού, ένα τολμηρό δαμασκηνί ή ένα φλογερό κόκκινο, που κολακεύουν την ομορφιά κάθε γυναίκας.

D I O R A D D I C T L I P S T I C K : 7 7 7 S E N S AT I O N A L , 9 5 1 TO O M U C H , 9 2 7 S O P H I S T I C AT E D

Το D I O R A D D I C T G L O S S ξυπνά επιθυμίες και το χαμόγελο με τρεις μοναδικές αποχρώσεις, ενισχυμένες από εφέ που υπνωτίζουν: ένα απαλό, γαλακτώδες ροδακινί για καθαρή λάμψη, ένα λαμπερό χάλκινο καφέ και μια φουτουριστική κρυσταλλική απόχρωση που, μεταμορφώνεται σε ένα απαλό, σπινθηροβόλο ροζ, μόλις έρθει σε επαφή με τα χείλη.

D I O R A D D I C T G L O S S : 0 4 1 FA M O U S , 3 3 9 G O R G E O U S , 9 2 9 S C A N DA LO U S

 

V I I I

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΛΟΥΣΤΡΟ

Σε υπέρκομψες μπεζ, αισθησιακές καστανόξανθες αποχρώσεις και εθιστικά παγωμένες καφέ, τα D I O R V E R N I S ομορφαίνουν τα νύχια με μια παλέτα τεσσάρων αποχρώσεων, που κινούνται σε ενδιάμεσους τόνους για να δημιουργήσουν ένα look φίνας κομψότητας.

D I O R V E R N I S : 1 1 2 M I N I M A L , 5 2 2 A B S T R A C T, 8 1 8 O B S C U R E , 8 4 8 S K Y L I N E

 

ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΩΝ

 

S K Y L I N E

I X

ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ

Μιμούμενο τις τεχνικές τονισμού που χρησιμοποιούν οι makeup artists, το F L A S H L U M I N I Z E R εμπεριέχει όλες τις ποιότητες ενός κονσίλερ. Με ένα και μόνο κλικ, το μοναδικό αυτό «στυλό» σμιλεύει το πρόσωπο, διώχνει τα σημάδια της κούρασης, φωτίζει τα μάτια και τονίζει το περίγραμμα των χειλιών. Είναι ένας μαγικός δημιουργός λάμψης σε πέντε αποχρώσεις που ενσωματώνεται σε κάθε  τόνο επιδερμίδας και δίνει άμεσα φως στις σκοτεινές περιοχές του προσώπου.

F L A S H L U M I N I Z E R : 0 0 1 R O S E / P I N K , 0 0 2 I V O I R E / I VO R Y, 0 0 3 A B R I C O T / A P R I C O T

5 0 0 VA N I L L E P E R L É E / P E A R LY V A N I L L A , 8 0 0 R O S E P E R L E / P E A R LY P I N

 

X

ΧΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΙΛΤΡΑ

Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας από τα παρασκήνια των κολεξιόν, το FIX-IT COLOUR που φιλτράρει την υφή της επιδερμίδας και τη χρωματίζει με μια μόνο κίνηση. Η καρδιά της σύνθεσής του είναι εμπλουτισμένη με συστατικά soft focus που διορθώνουν την υφή της επιδερμίδας και απαλύνουν τις ατέλειες. Παράλληλα οι διαφορετικές αποχρώσεις αυτής της σύνθεσης διορθώνουν τις δυσχρωμίες της. Οι τέσσερεις αποχρώσεις του προσφέρουν στοχευμένη καλυπτική δράση σε ένα εκπληκτικό προϊόν που καταπολεμά τη θαμπή επιδερμίδα:

  • Το ροδακινί φίλτρο ζεσταίνει την θαμπή επιδερμίδα, περιορίζει τα σκούρα σημεία και την υπερβολική χρωμάτωση και υποβαθμίζει την ένταση των μαύρων κύκλων. Ιδανικό για σκουρόχρωμες επιδερμίδες.
  • Το κίτρινο φίλτρο σβήνει τους δαμασκηνί αποχρωματισμούς (μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια, ευρυαγγεία κλπ) και ζωντανεύει την αίσθηση του μπλε τόνου των χειλιών που μπορεί να επηρεάσει ακόμα και το χρώμα του κραγιόν. Προτείνεται για ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα.
  • Το μπλε φίλτρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για στοχευμένη δράση ή για το περίγραμμα ώστε να δώσει ομοιόμορφο τόνο και ζωντάνια στο κουρασμένο δέρμα που έχει την τάση να κιτρινίζει, για έξτρα ενίσχυση της λάμψης.
  • Το πράσινο φίλτρο εξουδετερώνει τις κοκκινίλες που οφείλονται στη θερμότητα, ορατά αγγεία ή ατέλειες.

 

F I X - I T C O LO U R : 1 0 0 B L E U / B L U E , 2 0 0 A B R I COT / A P R I C O T, 3 0 0 J A U N E / Y E L LOW, 4 0 0 V E R T / G R E E N

 

Ερωτήσεις/Απαντήσεις με τον  Peter Philips, Δημιουργικό Διευθυντή και Διευθυντή Εικόνας του Dior Makeup

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΛΕΞΙΟΝ ΑΥΤΗ…

Στην καρδιά του Παρισιού υπάρχει μια εικόνα που αψηφά τον ουρανό, μια στιβαρή κατασκευή που όμως είναι ταυτόχρονα ανάλαφρη και διαφανής. Δεσπόζει στην πρωτεύουσα και είναι ορατή από πολύ μακριά. Είναι ο Πύργος του Άιφελ. Όταν φωτίζεται, γίνεται, κυριολεκτικά, μαγικός. Η συλλογή “S K Y L I N E ” αντηχεί αυτό το αρχιτεκτονικό αριστούργημα, παίζοντας με τη φωτεινότητα και τη διαφάνεια για να τραβήξει την προσοχή από παντού, χάρη στη διακριτική κομψότητά της.

 

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ “ S K Y L I N E ” ;

Μια γυναίκα που δεν χορταίνει να διερευνά όλες τις πιθανότητες και που της αρέσει να παίζει με την ψευδαίσθηση. Μια τολμηρή, θηλυκή γυναίκα που βρίσκεται σε επαφή με τον κόσμο της. 

 

ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ, ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟ D I O R B L U S H L I G H T & C O N TO U R  ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ F I X I T C O LO U R S ΔΙΕΡΕΥΝΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΛΑΜΨΗΣ.  ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΓΙ’ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΦΕ;

Προέρχονται όλα από την τέχνη της φωτογραφίας. Ο καλός φωτογράφος μπορεί να σμιλέψει ένα πρόσωπο, χρησιμοποιώντας φωτοσκιάσεις τις οποίες δημιουργεί με τη βοήθεια μαύρων πάνελ. Οι Makeup artists αξιοποιούσαν πάντα αυτή την τεχνική, παίζοντας εναλλάξ με τις σκούρες και φωτεινές περιοχές του προσώπου για να επαναπροσδιορίσουν το περίγραμμά του, να κάνουν τις πτυχές της μύτης να δείχνουν πιο λεπτές και τα μάτια πιο μεγάλα. Και εγώ ξεκίνησα σαν Makeup artist και δεν χρησιμοποίησα ποτέ για παράδειγμα μόνο ένα χρώμα βάσης. Αντίθετα, πειραματίζομαι πάντα με πολλές αποχρώσεις για να δημιουργώ την ψευδαίσθηση της αψεγάδιαστης επιδερμίδας.

Σήμερα, με την άνοδο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και τις σέλφι φωτογραφίες, οι γυναίκες έχουν μεγαλύτερη επίγνωση της ομορφιάς τους και του πώς αυτή αντανακλάται μέσα από μια οθόνη. Με τα νέα εργαλεία της συλλογής SKYLINE, μπορεί να γίνει επαγγελματίας makeup artist για τον εαυτό της. Είναι μια τέλεια προσαρμοσμένη ιδέα, με συνθέσεις σχεδιασμένες για καθημερινή χρήση, που δεν χρειάζονται ειδικές γνώσεις ή κάποια εμπειρία.

 

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΥΤΟ;

Πάνω σε μια πολύ απλή αρχή: οι σκούρες αποχρώσεις βαθαίνουν τα χαρακτηριστικά ενώ οι ανοιχτές προσθέτουν όγκο. Το πρώτο βήμα για το περίγραμμα είναι η εφαρμογή του μέικαπ που χρησιμοποιείτε. Στη συνέχεια, σμιλεύετε το πρόσωπο με τη σκούρα πλευρά του Diorblush Light & Contour stick, σκιάζοντας τους κροτάφους, το σαγόνι και το πιγούνι. Επόμενο βήμα είναι η ανάμιξη, ενσωματώνοντας τις σκούρες αποχρώσεις στο μέικαπ. Στο τέλος έρχεται η ώρα του τονισμού ή της λάμψης. Δηλαδή, εφαρμόζετε την πιο ανοιχτή, λαμπυρίζουσα πλευρά του Diorblush stick στα ζυγωματικά, τις πτυχές της μύτης και το μέτωπο και αναμιγνύετε με ένα σφουγγαράκι ή πινέλο. Μια άλλη σημαντική λεπτομέρεια σ’ αυτές τις τεχνικές είναι οι διορθωτές χρώματος. Αυτά τα στικς είναι πολύ εύκολα στη χρήση και κυκλοφορούν σε χρώματα που ανταποκρίνονται σε ειδικές ανάγκες (κοκκινίλες, μαύροι κύκλοι, θαμπό δέρμα κλπ.). Εφαρμόζονται πάνω από το μέικαπ αλλά πριν τη διαμόρφωση του περιγράμματος.

 

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΛΑΜΨΗΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ;

Η ιδέα του να διορθώνεις ατέλειες στην επιδερμίδα με τη βοήθεια του χρώματος ή των αντιθέσεων δεν είναι καθόλου νέα. Σήμερα, βέβαια, οι συνθέσεις έχουν εξελιχθεί θεαματικά, όπως και οι προσδοκίες των γυναικών. Τα προϊόντα αυτής της φθινοπωρινής συλλογής μπορούν να χρησιμοποιηθούν απ’ όλες τις γυναίκες είτε για να αποκτήσουν ένα σούπερ εντυπωσιακό Χολιγουντιανό look ή σαν μέρος της πρωινής ρουτίνας τους. Άλλωστε, σε καθημερινή βάση, οι γυναίκες αντιμετωπίζουν πραγματικές καταστάσεις και όχι έναν φανταστικό κόσμο. Το Diorblush Light & Contour αποτελεί την έτοιμη πρόταση ενός επαγγελματικού προϊόντος με το οποίο μπορεί κάθε γυναίκα να κάνει εύκολα το μακιγιάζ που επιθυμεί. Για μια πιο ειδική περίσταση, μπορεί να πειραματιστεί περισσότερο με το περίγραμμα, αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά της και τονίζοντας το look της.

 

ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ;

Το περίγραμμα και ο φωτισμός δεν έχουν να κάνουν τόσο με τον τόνο της επιδερμίδας όσο με το σχήμα του προσώπου. Αυτά τα εργαλεία μπορεί να τα αξιοποιήσει ακόμη και μια γυναίκα με πολύ ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, αρκεί να υπάρχει ένα φωτεινό άγγιγμα. Παίζουμε με το φως και τη σκιά ανάλογα με τη διάθεσή μας, την ένταση που θέλουμε να πετύχουμε – ανεξάρτητα από το αν θέλουμε ένα απλό μακιγιάζ ή μια συνολική μεταμόρφωση. Το ίδιο ισχύει και για το χρώμα, που ήθελα σ’ αυτή τη συλλογή να είναι πολύ δυνατό. Θυμηθείτε ότι, μόλις πριν από μερικά χρόνια οι γυναίκες φοβόντουσαν να φορέσουν κραγιόν ενώ τώρα, το χρώμα όχι μόνο δεν είναι εμπόδιο αλλά είναι ατού.

Oι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευσή τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν.

Διαβάστε επίσης:

ΑΓΟΡΑ

«Stick & Win» Mobile App από τις ΑΛΦΑΜΕΓΑ, σε συνεργασία με την ΕΚΟ

Πολίτης News, 11:52 (τελευταία ενημέρωση 11:52)

ΑΓΟΡΑ

Με μεγάλη επιτυχία το 2ο Παγκύπριο Συνέδριο της OMEP Κύπρου

Πολίτης News, 10:15 (τελευταία ενημέρωση 10:15)

ΑΓΟΡΑ

Χριστουγεννιάτικη προσφορά Nova Cyprus, μέχρι 31 Δεκ 2018

Πολίτης News, 21.11.2018

Επιστροφή
στην αρχή