Δύο νέες ενότητες στο politis.com.cy

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Πλέον οι αναγνώστες του politis.com.cy έχουν στις επιλογές τους το "ΠΟΛΙΤΗΣ AUTO" αλλά και την Ελληνική έκδοσή της "Deutsche Welle".

Δύο νέες ενότητες έκαναν την εμφάνιση τους αυτή τη βδομάδα στην ιστοσελίδα του «Πολίτη». Πλέον οι αναγνώστες του politis.com.cy έχουν στις επιλογές τους το "ΠΟΛΙΤΗΣ AUTO" αλλά και την Ελληνική έκδοση της "Deutsche Welle".

Από Ηλεκτρονικό Υπολογιστή μπορείτε να δείτε δεξιά στο μενού τις δύο επιλογές ενώ διαθέσιμες είναι επίσης και σε Κινητές Συσκευές.

Πλήρης οδηγός για το αυτοκίνητο και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό στην ειδική ενότητα AUTO. Δοκιμές, Παρουσιάσεις, Αγορά, Αφιερώματα και άλλα πολλά. Το  "ΠΟΛΙΤΗΣ AUTO" θα το βρείτε και στο Facebook ως @politisauto

 

 

H Deutsche Welle είναι η μιντιακή φωνή της Γερμανίας στον κόσμο παρέχοντας πληροφόρηση μέσω της τηλεόρασης, του ραδιοφώνου και της ιστοσελίδας της σε 30 γλώσσες: στα Γερμανικά, Αγγλικά και -μεταξύ άλλων- στα Ελληνικά. Η DW Greek έρχεται στο Κυπριακό κοινό μέσω της ιστοσελίδας μας. Η Deutsche Welle προωθεί την ανταλλαγή ιδεών και την κατανόηση μεταξύ των λαών και των διαφορετικών πολιτισμών. 

 

 

 

www.politis.com.cy - Η ενημέρωση ξεκινάει εδώ!

 

 

 

Διαβάστε επίσης:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αύξηση στο λιανεμπόριο το 2016 - Καλύτερη η ψυχολογία των καταναλωτών

Πολίτης News, 14:47 (τελευταία ενημέρωση 14:47)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εξήντα χιλιάδες ασθενείς με σπάνιες παθήσεις στην Κύπρο

Πολίτης News, 14:38 (τελευταία ενημέρωση 14:38)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με δόσεις οι αυξήσεις του 50% στους θερμοσυσσωρευτές

ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΜΑΝΩΛΗ, 14:34 (τελευταία ενημέρωση 14:34)

Επιστροφή
στην αρχή