Δήμαρχος Λονδίνου: Εξωφρενικές οι δηλώσεις Τραμπ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΔΙΕΘΝΗ

Ο Τραμπ δήλωσε στην εφημερίδα Sun ότι ο δήμαρχος του Λονδίνου «τα πήγε χάλια με την τρομοκρατία» και έκανε λόγο για «έγκλημα που εισάγεται» στην πόλη

Ο δήμαρχος του Λονδίνου Σαντίκ Καν χαρακτήρισε εξωφρενικό να αποδίδει στη μετανάστευση ο Ντόναλντ Τραμπ την αύξηση στα ποσοστά βίαιων εγκλημάτων έπειτα από την κριτική που άσκησε ο αμερικανός πρόεδρος στους χειρισμούς του δημάρχου στο ζήτημα της τρομοκρατίας και της εγκληματικότητας στη βρετανική πρωτεύουσα.

Διαβάστε επίσης: Ο Τραμπ άδειασε την Μέι για το Brexit - Θέλει πρωθυπουργό τον Τζόνσον

"Και μόνο η ιδέα να αποδίδεις στους μετανάστες από την Αφρική (την αύξηση της βίας) θεωρώ ότι είναι εξωφρενική και πρέπει να τον προκαλούμε όταν το κάνει", δήλωσε σήμερα στο ραδιόφωνο του BBC ο Καν.

Ο Τραμπ δήλωσε στην εφημερίδα Sun ότι ο δήμαρχος του Λονδίνου "τα πήγε χάλια με την τρομοκρατία" και έκανε λόγο για "έγκλημα που εισάγεται" στην πόλη.

"Νομίζω ότι τα θαλάσσωσε στο θέμα της τρομοκρατίας. Θεωρώ ότι τα πήγε χάλια ως προς την εγκληματικότητα, αν κοιτάξετε όλα τα φρικτά πράγματα που συμβαίνουν εκεί με όλη αυτή την εγκληματικότητα που εισάγεται".


Επιστροφή
στην αρχή