Δηλώνουν έτοιμοι για την πρεμιέρα στην Αγία Νάπα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Με ένα πολύ χαμηλό μπάτζετ ο Μάριος Κκαράς όπως και πέρσι έκτισε μία πολύ καλή ομάδα με αρκετούς Κύπριους αλλά και λίγους ποιοτικούς ξένους

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»
της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Δευτέρας 10/9)

 

Στο 1-1 με την Ένωση η Αγία Νάπα κέρδισε και πάλι τις εντυπώσεις και έδειξε ότι είναι έτοιμη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Οθέλλο εκτός έδρας.

Με ένα πολύ χαμηλό μπάτζετ ο Μάριος Κκαράς όπως και πέρσι έκτισε μία πολύ καλή ομάδα με αρκετούς Κύπριους αλλά και λίγους ποιοτικούς ξένους παίκτες. Μία δουλεμένη ομάδα η οποία είναι έτοιμη για να ριχθεί στη μάχη της Β΄ Κατηγορίας.

Στο φιλικό με την Ένωση ο Κύπριος τεχνικός ξεκίνησε τον αγώνα με τους Κίττο, Γκονζάλες, Κωνσταντίνου, Οικονόμου, Περατικό, Σόουζα, Πετκόφ, Μούσιτς, Ρομέρο, Ζαννέτου, Σέρτζιο.

Ο Μάριος Κκαράς δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας. «Άλλο φιλικά και άλλο επίσημα παιχνίδια. Και φέτος θα ακολουθήσουμε την ίδια συνταγή. Πολλή δουλειά και λίγα λόγια».

Ο Κύπριος τεχνικός επισήμανε όμως ότι: «Κάναμε μία πολύ καλή προετοιμασία. Θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Το πιο σημαντικό όμως είναι να πάρουμε αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Μας περιμένουν πολύ δύσκολα παιχνίδια στο ξεκίνημα και για αυτό πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να ξεκινήσουμε σωστά».


Επιστροφή
στην αρχή