Δική του τηλεοπτική εκπομπή αποκτά Ερντογάν

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΔΙΕΘΝΗ

Μεταξύ των νέων αρμοδιοτήτων του Ερντογάν θα είναι και η παρουσίαση… 30λεπτης τηλεοπτικής εκπομπής στο κρατικό κανάλι ΤRT

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ορκίστηκε για ακόμη μία θητεία στον προεδρικό θώκο της Τουρκίας, έχοντας, αυτή τη φορά, αναλάβει ενισχυμένες εξουσίες, που απορρέουν από την υπερψήφιση του δημοψηφίσματος του 2017 για την συνταγματική αναθεώρηση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας Sozcu, μεταξύ των νέων αρμοδιοτήτων του Ερντογάν θα είναι και η παρουσίαση… 30λεπτης τηλεοπτικής εκπομπής στο κρατικό κανάλι ΤRT.

Η εκπομπή θα έχει άκρως «προεδρικό» περιεχόμενο, καθώς ο Ερντογάν αναμένεται να εξηγεί λεπτομερώς τις δραστηριότητές του, αλλά και τις μεθόδους και τις αρχές του.

Σύμφωνα με το CNN.gr, Ο Ερντογάν φέρεται να υπέγραψε και προεδρικό διάταγμα για την εν λόγω εκπομπή, στο οποίο αναφέρεται ότι ίσως μεταδίδεται και στο κρατικό ραδιόφωνο.

Θέλοντας να προλάβει τις όποιες αντιδράσεις, το διάταγμα σημειώνει πως σκοπός του Τούρκου προέδρου δεν θα είναι η απόκτηση πολιτικού πλεονεκτήματος έναντι των αντιπάλων του.


Επιστροφή
στην αρχή