Διαβεβαιώσεις από Τιάγκο στη Νέα Σαλαμίνα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Σε επικοινωνία που είχαν προχθές μαζί του άνθρωποι της Νέας Σαλαμίνας, τους διαβεβαίωσε ότι δεν θα αποχωρήσει από την ομάδα

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»
της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Tετάρτης 27/6)

 

Ο Καρλάο έφυγε, όμως τον ίδιο δρόμο, παρά τα όσα λέχθηκαν και γράφτηκαν κατά καιρούς, δεν πρόκειται τελικά να ακολουθήσει ο Τιάγκο.

Σε επικοινωνία που είχαν προχθές μαζί του άνθρωποι της Νέας Σαλαμίνας, τους διαβεβαίωσε ότι δεν θα αποχωρήσει από την ομάδα και θα συνεχίσει και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Μια εξέλιξη αναμφίβολα άκρως θετική για τους ερυθρόλευκους, που αν δεν προκύψει κάτι απρόοπτο, θα διατηρήσουν στις τάξεις τους έναν από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές τους.

Η εξέλιξη αυτή δημιουργεί μάλιστα και νέα δεδομένα στον μεταγραφικό σχεδιασμό, καθώς ο Σάββας Πουρσαϊτίδης θα κινηθεί πιθανότατα για δύο επιθετικούς και όχι για εξτρέμ. Παρεμπιπτόντως, ο Ελλαδίτης τεχνικός ο οποίος επιστρέφει σήμερα από τις διακοπές του, έχει ξεχωρίσει μία περίπτωση επιθετικού που θεωρεί ότι μπορεί να αντικαταστήσει επάξια τον Καρλάο και θα εισηγηθεί να αρχίσουν άμεσα οι επαφές μαζί του, με σκοπό τη σύναψη συμφωνίας.

Αυτό δεν μπορεί να γίνει κατορθωτό όπως όλα δείχνουν με τον Σέρβο μέσο Σάσα Μαριάνοβιτς, καθώς η Ακτόμπε δεν τον αφήνει ελεύθερο. Ως εκ τούτου, ο «Πούρσα» κάνει στροφή για άλλον μέσο.

Στο θέμα του Κωνσταντίνου Σωτηρίου τα πράγματα δείχνουν απλά. Ο Κύπριος ποδοσφαιριστής και η Νέα Σαλαμίνα έχουν συμφωνήσει προφορικά, με τη μεταγραφή να ολοκληρώνεται όταν ο ίδιος τακτοποιήσει την εκκρεμότητα της ρήτρας του με τον Ολυμπιακό.

Στο μεταξύ, στις 2 Ιουλίου θα αρχίσει ανεπίσημα την προετοιμασία της η ομάδα της Αμμοχώστου. Σύντομα θα γίνει γνωστό και πότε θα πραγματοποιηθεί η επίσημη πρώτη. Από τις 23 Ιουλίου μέχρι τις 3 Αυγούστου θα γίνει στη Βουλγαρία το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, όπου η ομάδα θα δώσει και 3 ή 4 φιλικά παιχνίδια.


Επιστροφή
στην αρχή