«Διατεθειμένοι να δουλέψουμε»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Το Δ.Σ. του Απόλλωνα, μέσω μακροσκελούς ανακοίνωσης, κάνει την αυτοκριτική της και συνάμα καλεί όλους να μείνουν συσπειρωμένοι. Δηλώνει πως κανείς δεν είναι αλάνθαστος και από τη στιγμή που γνωρίζουν ποια είναι τα λάθη, θα κάνουν το παν να τα διορθώσουν. Ωστόσο...
(ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΜΙΧΑΪ ΣΤΟΪΚΙΤΣΑ)

 

Η διοίκηση του Απόλλωνα, μέσω μακροσκελούς ανακοίνωσης, κάνει την αυτοκριτική της και συνάμα καλεί όλους να μείνουν συσπειρωμένοι. Δηλώνει πως κανείς δεν είναι αλάνθαστος και από τη στιγμή που γνωρίζουν ποια είναι τα λάθη, θα κάνουν το παν να τα διορθώσουν.

 

Ωστόσο δεν πάρθηκε καμιά απόφαση, με το μέλλον του Μίχαϊ Στοϊκίτσα να παραμένει αβέβαιο.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Αγαπητέ/η φίλε/η Απολλωνίστα/στρια

 

Γνωρίζουμε την πίκρα και τη στεναχώρια που νιώθεις για τον χθεσινό ντροπιαστικό αποκλεισμό μας από το Κύπελλο και να είσαι βέβαιος πως ο κάθε ένας από εμάς δεν νιώθει τίποτα λιγότερο. Είμαστε όλοι στεναχωρημένοι και λυπημένοι αλλά τόσο πεισμωμένοι να συνεχίσουμε αυτό που αρχίσαμε, να διορθώσουμε τα λάθη μας και να δημιουργήσουμε την ομάδα που όλοι ονειρευόμασταν.

 

Κανείς δεν είναι αλάνθαστος και δεν πρόκειται να κρυφτεί κανείς πίσω από τα λάθη του. Ήτανε δεδομένο από την αρχή πως αυτή η χρονιά θα ήτανε μια μεταβατική περίοδος για τον Απόλλωνα, έχοντας ένα τεράστιο Γολγοθά να ανεβούμε από το καλοκαίρι, ένας σωρός από τεράστια προβλήματα (οικονομικά, διοικητικά, ποδοσφαιρικά) και να παρουσιάσουμε μια ομάδα ανταγωνιστική που να μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

 

Για πολλούς και διάφορους λόγους αυτό απέτυχε με τον άδοξο αποκλεισμό μας από το Κύπελλο, πράγμα που μας κάνει να πεισμώσουμε ακόμη περισσότερο και να αναλύσουμε όλους τους λόγους και όλα τα λάθη που έγιναν για να βρεθούμε στη σημερινή κατάσταση που κανείς μα κανείς δεν θέλει να βλέπει τον Απόλλωνα μας σε αυτό το σημείο. Είμαστε διατεθειμένοι να δουλέψουμε σε όλα όσα υστερούσαμε και σε όσα χρειαζόταν περισσότερη δουλειά και θέλουμε τη συμπαράσταση όλων των φορέων που απαρτίζουν αυτή την ιδέα που λέγεται ΑΠΟΛΛΩΝ για να εμφανιστούμε στη νέα ποδοσφαιρική χρονιά δυνατοί, σοβαροί, πειθαρχημένοι και ποιοτικότεροι, πράγματα που έλειψαν αυτή τη χρονιά από την ομάδα μας.

 

Το σημαντικό δεν είναι αν έχεις κάνει λάθος, αλλά αν μπορείς να δεις και να κατανοήσεις το λάθος σου και να είσαι διατεθειμένος να δουλέψεις και να το διορθώσεις. Είναι η ώρα που θα κριθεί ο κάθε ένας ξεχωριστά και ποιοι θα μείνουν να παλέψουν μαζί μας και ποιοι θα αποδείξουν πως είναι πραγματικά ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ. Είναι η στιγμή που ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ, να ακουστούν οι απόψεις όλων σε πολιτισμένα πλαίσια και όλοι μαζί συσπειρωμένοι και δίχως καμιά αμφιβολία ο ένας για τον άλλο να προχωρήσουμε ενωμένοι με το κοινό μας όραμα να κάνουμε τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΜΕΓΑΛΟ, ΔΥΝΑΤΟ, εκεί που το ΑΠΑΙΤΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ και οι ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ!

 

Δεν έχει πάψει ΑΠΟΛΛΩΝ να θυμίζει, και δεν έχει πάψει λόγω εσάς, τους πιστούς και αγνούς οπαδούς, οργανωμένους και μη, που βρίσκεστε εκεί ΠΑΝΤΑ να σπρώχνετε την ομάδα μας, στερούμενοι την οικογένεια σας, τη δουλειά σας, τον ελεύθερο σας χρόνο και την καθημερινότητά σας, που σε τελική ανάλυση είστε εσείς που πληγωθήκατε, στεναχωρηθήκατε και δεν κοιμηθήκατε από τον άδοξο αυτό αποκλεισμό!

 

Είμαστε βέβαιοι πως ΟΛΟΙ θα είμαστε ΠΑΡΩΝΤΕΣ στο κάλεσμα της ιστορίας να κρατήσουμε τη σημαία και την αξιοπρέπεια μας ψηλά, και σαν Διοίκηση αυτό που θέλουμε να υποσχεθούμε στον περήφανο μας κόσμο είναι πως από σήμερα ξεκινάμε τη σκληρή δουλειά, με συνεργάτες όλους εσάς, Διοίκηση, Σωματείο, ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ, Λέσχη Φίλων, Παλαίμαχοι και ο απλός κόσμος της ομάδας να εργαστούμε με ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ το αυτονόητο, Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΡΙΣΗ! Με τη διαφορά να μην ξαναβρεθεί σε αυτό το σημείο όπως ακολουθεί πάντα μια μεγάλη επιτυχία!

 

Δεν πρόκειται να δώσουμε ποτέ τη χαρά σε κανέναν και αυτή είναι μια υπόσχεση καρδιάς!»


Διαβάστε επίσης:

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

No Μέσι, No πάρτι! Γερή «σφαλιάρα» στην Μπάρτσα από Σεβίλλη (vid)

Πολίτης Sports, 00:32 (τελευταία ενημέρωση 00:32)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Είναι πλέον επίσημο: Η Μίλαν ολοκλήρωσε το «μπαμ» με Πιάτεκ! (pic)

Πολίτης Sports, 00:02 (τελευταία ενημέρωση 00:02)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκη για το… τυπικό της πρόκρισης η Σίτι, περιμένει αντίπαλο (vid)

Πολίτης Sports, 23.01.2019

Επιστροφή
στην αρχή