Διαιτητές ενός άλλου επιπέδου...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΣΤΗΛΕΣ
το σχόλιο της ημέρας

Το απόγευμα της Τετάρτης, στο αεροδρόμιο της Λυών, μαζί με την αποστολή του ΑΠΟΕΛ που θα αναχωρούσε για τη Λευκωσία, βρισκόταν και ο Ιταλός διαιτητής με τους βοηθούς του. Θα αναχωρούσαν για τη Ρώμη. Έκοψα μια - δυο κουβέντες με τον διαιτητή κι αμέσως κατάλαβα ότι ο άνθρωπος είναι ενός άλλου επιπέδου, πολύ πιο ψηλού από το δικό μας...

 

Μόνο από το πώς σου μιλούσε και πώς σε έβλεπε, αντιλαμβανόσουν αμέσως ότι δεν είχες να κάνεις με κανένα παιδάκι που πήγε στη Λυών για να περάσει την ώρα του και να φύγει. Τι να σας πω ακόμα για την κορμοστασιά του; Γύρω στο 1,90, τον έβλεπες και τον φοβόσουν! Ήξερε παράλληλα να χαμογελά και μας έκανε και το κομπλιμέντο: «Έχετε καλή ομάδα...».

 

Όπως με ενημέρωσαν, αυτού του επιπέδου οι διαιτητές, δουλεύουν πολύ σκληρά για να διατηρούνται πάντοτε σε ψηλό επίπεδο. Κι επειδή δουλεύουν σκληρά, αμείβονται και πλουσιοπάροχα. Οι αποδοχές τους από τη διαιτησία μπορεί να φθάσουν και στα 150 με 200 χιλιάδες ευρώ το χρόνο!

 

Στο «Ζερλάν», ο Ιταλός διαιτητής, σε κάθε επίθεση της γηπεδούχου ομάδας δεχόταν τις αποδοκιμασίες 30.000 φίλων της γιατί δεν σφύριζε φάουλ ή πέναλτι. Και βέβαια, από τη στιγμή που δεν υπήρχε οποιαδήποτε παράβαση, δεν σφύριζε κι ας φώναζε ολόκληρη η Γαλλία μαζί!

 

Λάθη κάνουν κι αυτοί οι διαιτητές, όμως, περνούν όπως περνούν και οι φάσεις που διαδέχονται η μία την άλλη.

Φίλοι διαιτητές, είναι καλό να παρακολουθήσετε αυτούς τους διαιτητές, του πιο ψηλού επιπέδου, να μιλήσετε μαζί τους. Είμαι σίγουρος ότι κάτι σημαντικό θα κερδίσετε...


Διαβάστε επίσης:

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Βίρτους τιμώρησε όλα τα λάθη του Προμηθέα

Πολίτης Sports, 22:02 (τελευταία ενημέρωση 22:02)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο απίστευτος όρος της συμφωνίας Λίβερπουλ-Μπαρτσελόνα για τον Κουτίνιο

Πολίτης Sports, 21:36 (τελευταία ενημέρωση 21:36)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η εντυπωσιακή ΑΕΚ «καθάρισε» την Τσόμσκι και προκρίθηκε!

Πολίτης Sports, 21:06 (τελευταία ενημέρωση 21:06)

Επιστροφή
στην αρχή