Διαφωνεί το ΑΚΕΛ Σωτήρας με τον Δήμο για το Cock

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΚΥΠΡΟΣ

Η απόφαση αυτή αφήνει εκτεθειμένο τον Δήμο σε ολόκληρη τη Κύπρο, που δικαιολογημένα διερωτάται σε ποιον αιώνα ζούμε, αναφέρει το ΑΚΕΛ Σωτήρας.

Το ΑΚΕΛ Σωτήρας εκφράζει την έντονη αντίθεση του για την ομόφωνη απόφαση του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου Σωτήρας να μην παραχωρήσει το Δημοτικό Θέατρο Σωτήρας για την προβολή της θεατρικής παράστασης του ΘΟΚ “COCK.”

Η απόφαση αυτή αφήνει εκτεθειμένο τον Δήμο σε ολόκληρη τη Κύπρο, που δικαιολογημένα διερωτάται σε ποιον αιώνα ζούμε. Σε μια κοινωνία που η χαρά, ο έρωτας, ο πόνος, η αγάπη δεν κάνουν διακρίσεις θεωρούμε αναχρονιστική αυτή την απόφαση. Μια τέτοια απόφαση μας υποδεικνύει πως έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας ωσότου καταστούμε μια σύγχρονη, ανοικτόμυαλη, ελεύθερη και δημοκρατική κοινωνία, αναφέρει σχετική ανακοίνωση. 

Διαχρονική είναι η στήριξη του ΑΚΕΛ στον πολιτισμό και τους ανθρώπους τους πνεύματος. Ως εκ τούτου, το ΑΚΕΛ Σωτήρας λαμβάνει πρωτοβουλία για να παρουσιαστεί το έργο σε άλλο γειτονικό Δήμο ή κοινότητα, και θα συμβάλλει στη συμμετοχή του κόσμου που θα ήθελε να παρακολουθήσει την παράσταση, καταλήγει. 


Επιστροφή
στην αρχή