Διαδικτυακή μάχη για την Παιδεία με βαριές κουβέντες...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΚΥΠΡΟΣ

Η χθεσινή απόρριψη από την Κυβέρνηση της αντιπρότασης εκπαιδευτικών, ήταν κάτι το οποίο έφερε την έντονη αντίδραση των στελεχών της ΠΟΕΔ

Συνεχίζεται η διαδικτυακή αντιπαράθεση για την Παιδεία, με πρωταγωνιστές τους Οδυσσέα Μιχαηλίδη, Φίλιο Φυλακτού και Χάρη Χαραλάμπους.

Διαβάστε επίσης: Σε μετωπική σύγκρουση - Πάνε για μέτρα στην εκπαίδευση

Η χθεσινή απόρριψη από την Κυβέρνηση της αντιπρότασης εκπαιδευτικών, ήταν κάτι το οποίο έφερε την έντονη αντίδραση των στελεχών της ΠΟΕΔ. 

Διαβάστε επίσης: «Το ψεύδεσθαι είναι μάθημα που οι δάσκαλοι παραδίδουν στα παιδιά μας;»

Με ανάρτησή του στο Facebook ο πρόεδρος της οργάνωσης, Φίλιος Φυλακτού, ανέφερε μεταξύ άλλων πως για την Κυβέρνηση «η Παιδεία έχει καταντήσει επικοινωνιακή πολιτική αποπροσανατολισμού και προπαγάνδρας». Μάλιστα, κατηγορεί την Κυβέρνηση ότι η ίδια επέλεξη τη σύγκρουση και τη διάλυση του Δημόσιου Σχολείου.

Διαβάστε επίσης: Πώς απαντά η Κυβέρνηση στους εκπαιδευτικούς για τις αφυπηρετήσεις

Από την πλευρά του ο ΓΓ της ΠΟΕΔ, Χάρης Χαραλάμπους, επέρριψε την ευθύνη για την κατάσταση στην εκπαίδευση αποκλειστικά στην Κυβέρνηση, προσθέτοντας ότι «αξιοθρήνητη, υπεροπτική και αλαζονική αρνητική απάντηση τους θα έχει ΑΠΑΝΤΗΣΗ».

Στη διαδικτυακή μάχη ρίχθηκε εκ νέου και ο Γενικός Ελεγκτής, κατηγορώντας τον ΓΓ της ΠΟΕΔ ότι ψεύδεται για το θέμα του εφάπαξ, καθώς ήταν κάτι το οποίο οι ίδιοι ζήτησαν από την Κυβέρνηση.


Επιστροφή
στην αρχή