Διαδικτυακή αντιπαράθεση εκπαιδευτικών-Οδυσσέα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΚΥΠΡΟΣ

Μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης διασταυρώνουν τα ξίφη τους Γενικός Ελεγκτής και εκπαιδευτικοί, ανταλλάζοντας κατηγορίες

Μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης διασταυρώνουν τα ξίφη τους Γενικός Ελεγκτής και εκπαιδευτικοί, ανταλλάζοντας κατηγορίες.

Διαβάστε επίσης: Διάλογος με το στανιό αμφοτέρων για Παιδεία

Χθες, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης με ανάρτησή του στο Facebook σχολίασε τη συνάντηση των εκπαιδευτικών με τον υπουργό Παιδείας γράφοντας: «Ο κ. Σωκράτους είπε ότι τα εργασιακά ζητήματα δεν αφορούν τους γονείς. Μα τόσο καιρό μας έλεγαν ότι ο αγώνας αφορά τη δημόσια παιδεία και όχι εργασιακά θέματα. Αποδεικνύεται περίτρανα ότι τελικά περί χρημάτων (υπό μορφή ωρών εργασίας) ο αγών». Απαντώντας ο γενικός γραμματέας της ΠΟΕΔ Χάρης Χαραλάμπους ανέφερε ότι ο κ. Μιχαηλίδης είναι «άνθρωπος που πεθαίνει για σημασία», ενώ κάλεσε τον εκπαιδευτικό κόσμο να τον αγνοήσει γιατί «δεν την αξίζει».

Διαβάστε επίσης: Γονείς κατά εκπαιδευτικών και εκπαιδευτικοί κατά Προεδρικού

Την ίδια στιγμή, πολλοί εκπαιδευτικοί με αναρτήσεις του στρέφουν τα πυρά τους κατά του Γενικού Ελεγκτή, διαφωνώντας με την προσέγγισή του στα προβλήματα στον τομέα της Παιδείας.


Επιστροφή
στην αρχή