«Δένει» η Δόξα, βγαίνει η ενδεκάδα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Η τεχνική ηγεσία έβγαλε στο φιλικό με την ΕΝΠ σημαντικά συμπεράσματα σε σχέση με την αγωνιστική κατάσταση και την ετοιμότητα της ομάδας

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»
της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Κυριακής 5/8)

 

Αν και ήρθαν αρκετά νέα πρόσωπα στη Δόξα, η ομάδα φαίνεται ότι πλέον «δένει» για τα καλά και η τεχνική ηγεσία αρχίζει να βγάζει πλάνο και ενδεκάδα πρωταθλήματος!

Ο Λούκας Χατζηλούκας έχει μια καλή εικόνα για τους παίκτες του και δείχνει ποιους προορίζει για την ενδεκάδα. Για να συμβεί αυτό έδωσε χρόνο σε όλους τους παίκτες κατά τη διάρκεια των μέχρι τώρα φιλικών αγώνων.

Στον τελευταίο αγώνα με αντίπαλο την ΕΝΠ έμεινε ισόπαλη 1-1, παρόλο που είχε προηγηθεί νωρίς στις 21' του αγώνα με τον Φρέιρε. Η τεχνική ηγεσία έβγαλε σημαντικά συμπεράσματα σε σχέση με την αγωνιστική κατάσταση και την ετοιμότητα της ομάδας.

Με τον Γκρεμσλ να παίρνει φανέλα βασικού και να υπερασπίζεται από την πρώτη στιγμή τα γκολπόστ της ομάδας παρατάχθηκε η Δόξα στο πέμπτο της φιλικό. Την αμυντική γραμμή αποτέλεσαν οι Μουχτάρης, Μιτρέα, Ευσταθίου και Φρέιρε. Σε ρόλο ανασταλτικών μέσων ήταν οι Ασαμόα και Τίντσου, οι Περέιρα και Παπαφώτης κάλυψαν την αριστερή και δεξιά πτέρυγα της επίθεσης αντίστοιχα, σε ρόλο «δεκαριού» ήταν ο Ζατλ, ενώ στην επίθεση ήταν ο Παβλόφ.

Εξάλλου, παρελθόν από τη Δόξα αποτελεί ο Μεξικανός μέσος Πατσέκο, ο οποίος ζήτησε να αποχωρήσει και να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του Αζερμπαϊτζάν.


Επιστροφή
στην αρχή