Δεν βρίσκεται σε κρίση η McLaren

AUTO /MOTORSPORTS
Ο εκτελεστικός διευθυντής της McLaren, Zak Brown, τόνισε ότι η Βρετανική ομάδα δεν βρίσκεται σε κρίση, παρά τα συνεχόμενα προβλήματα.

O Brown, σε δηλώσεις του στο Sky Sports, παραδέχθηκε ότι η McLaren αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα, αλλά τόνισε ότι θεωρεί υπερβολικό να χαρακτηρίζεται σε κρίση η Βρετανική ομάδα.

«Έχουμε προβλήματα, σαφώς και έχουμε προβλήματα. Αλλά ο όρος »κρίση» μου φαίνεται λίγο υπερβολικός. Έχουμε ένα μακροχρόνιο συμβόλαιο μαζί τους(Honda), έχουμε κερδίσει πολλά πρωταθλήματα μαζί τους, έχουν τα σωστά άτομα, έχουμε και εμείς τα σωστά άτομα, θα δουλέψουμε μαζί για να ξεπεράσουμε αυτά τα προβλήματα.»

Στην συνέχεια, ο Βρετανός δήλωσε ότι δεν υπάρχουν σκέψεις αποχώρησης της Honda από την Formula 1, λέγοντας ότι οι Ιάπωνες είναι συγκεντρωμένοι στο να λύσουν τα προβλήματα στην μονάδα ισχύος, αν και παραδέχθηκε ότι στην Αυστραλία τα πράγματα προβλέπονται δύσκολα για την ομάδα του. «Δεν δώσαν κανένα σημάδι προς αυτή την κατεύθυνση. Δεν συζητήθηκε τίποτε άλλο παρά μόνο το πώς θα επιστρέψουμε στις πρώτες θέσεις του grid.

«Στην Μελβούρνη θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Θα εκπλαγώ αν στην Αυστραλία είμαστε εκεί που θέλουμε, η αρχή της σεζόν προβλέπεται δύσκολη. Αλλά μας διαβεβαίωσαν ότι θα προσπαθήσουν να μας παρέχουν την καλύτερη δυνατή μονάδα ισχύος. Ξέρουμε ποια είναι τα προβλήματα και ξέρουμε πως θα τα λύσουμε.»

Διαβάστε επίσης:

AUTO

Αυτό είναι το νέο Skoda Karoq! (video)

Πολίτης Auto, 24.05.2017

AUTO

Δεν συμφωνούν για 16 αγώνες στο WRC οι ομάδες

Πολίτης Auto, 24.05.2017

AUTO

Αλλαγή στο kerb της «πισίνας» στο Μονακό

Πολίτης Auto, 24.05.2017

Επιστροφή
στην αρχή