Θα σταματήσει ποτέ το παραμύθι της αύξησης των ομάδων;

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Το θέμα της αύξησης των ομάδων δεν είναι φρούτο της εποχής, αλλά ένα παραμύθι που δεν λέει να σταματήσει ποτέ. Κάθε χρόνο τα ίδια...

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ» της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Kυριακής 26/8)

Τις προάλλες ήμουν στο γραφείο και κοιτούσα το «Χρονικό» που για χρόνια επιμελείται ο ακούραστος Γιώργος Λιναράς για το «Γήπεδο» και υπήρχε αναφορά σε δημοσίευμα του 1972 για αύξηση των ομάδων.

Δεν είναι λοιπόν φρούτο της εποχής, αλλά ένα παραμύθι που δεν λέει να σταματήσει ποτέ. Κάθε χρόνο τα ίδια. Την περασμένη Δευτέρα συζητήθηκε ακόμα ένα κεφάλαιο και η ΚΟΠ φέρθηκε σωστά, αφουγκραζόμενη τις ανησυχίες του κόσμου.

Ήταν τόση μεγάλη η αντίδραση και φαινόταν από τα σχόλια στα social media. Κακά τα ψέματα, αν υπήρχε νέα διαφοροποίηση, προσωπικά πιστεύω ότι θα γινόμασταν ρεζίλι, όχι μόνο εντός, αλλά κυρίως εκτός Κύπρου.

Ο Γιώργος Κούμας έδωσε ραντεβού για συζήτηση επί του θέματος με τη λήξη της νέας περιόδου. Κακώς έκανε. Έπρεπε να τους κόψει τη φόρα. Όπως αποφασίστηκε πενταετία για πρόεδρο της ΚΟΠ, έπρεπε το πιο λίγο να αποφασιστεί πενταετία και για πρωτάθλημα 12 ομάδων.


Επιστροφή
στην αρχή