Δεν τα βρίσκουν Λάζαρος και ΑΕΚ, καραδοκεί ο Ολυμπιακός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /EΛΛΑΔΑ

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Δημήτρης Μελισσανίδης συναντήθηκαν για την ανανέωση του συμβολαίου του, αλλά δεν υπήρξε καμία συμφωνία

Δύσκολα είναι τα πράγματα στην ΑΕΚ Αθηνών όσον αφορά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Η εφημερίδα Έθνος αναφέρει ότι μέσα στην εβδομάδα που προηγήθηκε ο ποδοσφαιριστής είχε συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη όπου συζήτησαν για την ανανέωση του συμβολαίου του, όμως όχι μόνο οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν, αλλά ο Χριστοδουλόπουλος έφυγε... κακήν κακώς.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ φέρεται να έδωσε τελεσίγραφο μερικών ημερών στον Λάζαρο για την τελική του απάντηση όμως με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν η παραμονή του παίκτη στην ΑΕΚ φαντάζει δύσκολη.

Μάλιστα, όπως σημειώνει και το δημοσίευμα, στην περίπτωση που δεν γίνει εφικτή η ανανέωση του συμβολαίου του Χριστοδουλόπουλου, ανοίγει ο δρόμος για μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Βεβαίως, η ΑΕΚ έχει το πάνω χέρι καθώς το 2016 ο Λάζαρος υπέγραψε συμβόλαιο 2+1 χρόνων, άρα εκείνο το +1 της δίνει τον πρώτο λόγο.

Σε περίπτωση πάντως που ο Χριστοδουλόπουλος καταλήξει στους ερυθρόλευκους, θα γίνει ο πρώτος ποδοσφαιριστής που θα έχει αγωνιστεί με τη φανέλα και των τεσσάρων «μεγάλων» της Ελλάδας!


Επιστροφή
στην αρχή