Δεν προλαβαίνει την Ξάνθη ο Ακόστα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Μόνο με θαύμα θα καταφέρει να αγωνιστεί ο Νοέ Ακόστα στο κυριακάτικο παιχνίδι του ’ρη με την SKODA Ξάνθη στα «Πηγάδια». Ο Ισπανός χαφ δεν μπόρεσε ούτε στη σημερινή προπόνηση να ανεβάσει ρυθμούς, με αποτέλεσμα η συμμετοχή του στο ματς με τους Ακρίτες να συγκεντρώνει μηδαμινές πιθανότητες. Πλέον ο Μασάδο...

 

Μόνο με θαύμα θα καταφέρει να αγωνιστεί ο Νοέ Ακόστα στο κυριακάτικο παιχνίδι του ’ρη με την SKODA Ξάνθη στα «Πηγάδια».

Ο Ισπανός χαφ δεν μπόρεσε ούτε στη σημερινή προπόνηση να ανεβάσει ρυθμούς, με αποτέλεσμα η συμμετοχή του στο ματς με τους Ακρίτες να συγκεντρώνει μηδαμινές πιθανότητες.

Πλέον ο Μασάδο... πονοκεφαλιάζει για το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Ακόστα, καθώς είναι περιορισμένες οι επιλογές του.

Πάντως ο τεχνικός του ’ρη, όπως κατέστησε σαφές και στις δηλώσεις του στη ΝOVA είναι διατεθειμένος να περιμένει τον Ακόστα μέχρι την τελευταία στιγμή.

«Ο ποδοσφαιριστής (σ.σ: Ακόστα) έχει έναν τραυματισμό, έχει δείξει πολύ μεγάλη διάθεση και θέληση για να επανέλθει στην ομάδα. Προσπαθεί να κάνει την καλύτερη δυνατή αποκατάσταση, ώστε να προλάβει το παιχνίδι με την Ξάνθη.

Τα πράγματα κυλάνε καλά, αλλά πρέπει να δούμε και την αυριανή μέρα για να δούμε αν μπορεί να ενσωματωθεί σε πλήρη ρυθμό μαζί με την ομάδα. Ευχής έργον είναι, αν ξεπεράσει τον τραυματισμό του, να τον έχουμε μαζί μας.

Εάν όχι, φυσικά θα πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν είμαστε σε θέση αυτή τη στιγμή να ανοίξουμε τα χαρτιά μας, αλλά όπως καταλαβαίνετε σε περίπτωση που ο Ακόστα δεν είναι στη διάθεσή μας, κάποια πράγματα θα αλλάξουν» ανέφερε ο Μασάδο.


Διαβάστε επίσης:

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Από επτάρα σε... οκτάρα η Ομόνοια 1948 (video)

Πολίτης Sports, 16:48 (τελευταία ενημέρωση 16:48)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Υποβιβάζεται ή όχι η Εθνική Κύπρου; Τα δεδομένα και τα σενάρια

ΕΥΤΥΧΙΟΣ ΓΙΑΞΗΣ, 16:35 (τελευταία ενημέρωση 16:35)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έβδομος 100άρης -σε ακριβώς 14 χρόνια- ο Κιελίνι

Πολίτης Sports, 16:14 (τελευταία ενημέρωση 16:14)

Επιστροφή
στην αρχή