Δεν ανησυχεί ο Verstappen από τα προβλήματα

AUTO /MOTORSPORTS
O Max Verstappen δεν θορυβείται για τα προβλήματα που αντιμετώπισε η Red Bull στις χειμερινές δοκιμές και εκτιμά ότι η Red Bull θα δείξει βελτίωση.

Ο Ολλανδός οδηγός της Red Bull σημείωσε τον δεύτερο καλύτερο χρόνο στην τελευταία ημέρα των χειμερινών δοκιμών, ωστόσο ένα πρόβλημα στο turbo της μονάδας ισχύος της Renault του εμπόδισε να ολοκληρώσει το πρόγραμμα του. O Verstappen δεν ανησυχεί ιδιαίτερα και πιστεύει πως η γαλλική εταιρία θα μπορέσει να λύσει τα προβλήματα που αντιμετώπισε:

«Δεν ανησυχώ ιδιαίτερα. Για αυτό υπάρχουν τα τεστ, πιστεύω πως η Renault θα καταφέρει να λύσει τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε μέχρι στιγμής. «Δεν είναι σοβαρά προβλήματα και αυτό είναι θετικό. Στις δοκιμές δεν δείχνεις τις πραγματικές σου δυνατότητες, προσπαθείς να βελτιώσεις το μονοθέσιο ώστε να είσαι έτοιμος στην Μελβούρνη. Δεν χρησιμεύει κάπου να σημειώνεις γρήγορους χρόνους.

«Το σημαντικότερο για εμάς ήταν να ελέγξουμε το στήσιμο του μονοθεσίου, βελτιωθήκαμε, αλλά μπορούμε ακόμη καλύτερα. Ήταν μια θετική ημέρα, η απόδοση μας δεν ήταν κακή. Θέλουμε να βελτιωθούμε και πρέπει να βελτιωθούμε αλλά μέχρι στιγμής είμαστε εντάξει.»

Διαβάστε επίσης:

AUTO

Αυτό είναι το νέο Skoda Karoq! (video)

Πολίτης Auto, 24.05.2017

AUTO

Δεν συμφωνούν για 16 αγώνες στο WRC οι ομάδες

Πολίτης Auto, 24.05.2017

AUTO

Αλλαγή στο kerb της «πισίνας» στο Μονακό

Πολίτης Auto, 24.05.2017

Επιστροφή
στην αρχή