CIIM - Cyprus International Institute of Management

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΚΥΠΡΟΣ
Το CIIM ΜΒΑ είναι το πρώτο που προσφέρθηκε στην Κύπρο το 1990 και είναι πολύ διαφοροποιημένο από τα άλλα ΜΒΑ σε τοπικό αλλά και σε διεθνές επίπεδο

Το CIIM ιδρύθηκε το 1990, ώστε να καλύψει την έλλειψη της ανώτατης ακαδημαϊκής και επαγγελματικής εκπαίδευσης στην Κύπρο. Χωρίς τη χρήση κρατικών πόρων, ως ένα μη κερδοσκοπικό ίδρυμα κοινής ωφελείας, με διεθνές Ακαδημαϊκό Συμβούλιο και Διοικητικό Συμβούλιο από επιχειρηματικούς ηγέτες. Το CIIM είναι το μόνο Business School στην Κύπρο που έλαβε τα πρωτεία από την Eduniversal για το 2016-2017, και επίσης ανακηρύχθηκε ως άριστο Business School με διεθνή επιρροή.

Σημαντικές Διαφοροποιήσεις:

  • Το CIIM ΜΒΑ ανήκει στο 1% που χαρακτηρίζονται καλύτερα στον κόσμο.
  • To CIIM είναι το μόνο στην Κύπρο που έλαβε «3 Palmes of Excellence» από την Eduniversal 2017.
  • Το Executive Education Centre κατατάχθηκε 6ο παγκόσμια για το 2017 από το U-Multirank.
  • Διαθέτει καθηγητές διεθνούς φήμης από τα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου.
  • Έχει ευέλικτο πρόγραμμα σπουδών. Μπορείς να ξεκινήσεις τις σπουδές σου χωρίς να περιμένεις εξάμηνα.
  • Προσφέρει απογευματινά μαθήματα με ευελιξία που επιτρέπουν εργασία, σπουδές καθώς και προσωπική ζωή.
  • Το δυνατό γραφείο καριέρας παρέχει πρακτική εξάσκηση, εύρεση εργασίας.
  • Όλα τα μεταπτυχιακά είναι αναγνωρισμένα από το ΚΥΣΑΤΣ & ΔΙΠΑΕ.
  • Διαθέτει εγκαταστάσεις σε Λευκωσία και Λεμεσό.

CIIM MBA

Το CIIM ΜΒΑ είναι το πρώτο που προσφέρθηκε στην Κύπρο το 1990 και είναι πολύ διαφοροποιημένο από τα άλλα ΜΒΑ σε τοπικό αλλά και σε διεθνές επίπεδο. Η μοναδικότητά του έγκειται και στη διπλή διεθνή αναγνώριση (AMBA, EFMD/EPAS). Τo CIIM MBA αποσκοπεί στη δημιουργία σύγχρονων καταρτισμένων επιχειρηματιών και ηγετών, που μπορούν να επιτύχουν σε οποιοδήποτε εργασιακό περιβάλλον.

MSc Financial Services

Για πτυχιούχους των θετικών επιστημών και των οικονομικών, το πιο κατάλληλο και πιο δημοφιλές είναι το Μεταπτυχιακό στα Χρηματοοικονομικά και Τραπεζικά. Το μεταπτυχιακό είναι μέρος στο Πρόγραμμα Αναγνώρισης Πανεπιστημίων του Ινστιτούτου CFA, το μοναδικό στην Κύπρο. Το πρόγραμμα κατατάχθηκε στην 73η θέση παγκοσμίως, από την Eduniversal για το 2016-2017.

MBM – MSc in Business Management

Το Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων πρώην ΜSc Management έχει σχεδιαστεί για απόφοιτους οποιουδήποτε κλάδου και παρέχει ιδανικό συνδυασμό γνώσεων και πρακτικής εξάσκησης. Το ΜΒΜ έχει ελκυστικές κατευθύνσεις όπως το Ψηφιακό Μάρκετινγκ, την Καινοτομία & την Επιχειρηματικότητα. Το MSc Management κατατάχθηκε 21ο στη Δυτική Ευρώπη από την Eduniversal για το 2016-2017.

MSc Human Resource Management & Organisational Behaviour

Το πρώτο μεταπτυχιακό στην Κύπρο από το 2006 αμιγώς στο Ανθρώπινο Δυναμικό, έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους φοιτητές την απαραίτητη ακαδημαϊκή γνώση και επαγγελματικές δεξιότητες για να επιδιώξουν μια επιτυχημένη καριέρα στον χώρο της διοίκησης του ανθρώπινου δυναμικού και έχει την προσυπογραφή των CyHRMA Κύπρου και SHRM Αμερικής (επαγγελματική πιστοποίηση). Το πρόγραμμα κατατάχθηκε 31ο από την Eduniversal για το 2016-2017.

MSc in Business Intelligence & Data Analytics

To καινοτόμο μεταπτυχιακό MSc in BIDA συνδυάζει τόσο διαχειριστικές όσο και τεχνικές πτυχές γύρω από τον τομέα της επιστήμης των δεδομένων. Έχει σχεδιαστεί για να εξοπλίζει τους φοιτητές με τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες στην απόκτηση και αποθήκευση δεδομένων, την επεξεργασία καθώς και την ανάλυση δεδομένων, την παραγωγή πληροφοριών και, τέλος, την επιχειρηματική ανάπτυξη των παραγόμενων πληροφοριών με ουσιαστικό και αποτελεσματικό τρόπο.

MSc στην Εκπαιδευτική Ηγεσία και Διοίκηση

Προσφέρει κατάρτιση σε θέματα ηγεσίας και διοίκησης εκπαιδευτικών μονάδων, οργανισμών και επιχειρήσεων. Το πρόγραµµα είναι αναγνωρισμένο από τον Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης - ∆ΙΠΑΕ, από το ΚΥΣΑΤΣ και την Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.ciim.ac.cy ή στο 77 77 24 46

Oι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευσή τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν.

Επόμενο άρθρο:

Αφιέρωμα

Φοιτητική Μέριμνα: Οι δικαιούχοι και τα κριτήρια

Δικαίωμα σε φοιτητική χορηγία έχει οικογένεια φοιτητή της οποίας το ετήσιο ακαθάριστο εισόδημα δεν υπερβαίνει τις €59.000,00

05 / 13
Επιστροφή
στην αρχή