Χτύπησε τον γιο της με ηλεκτρισμό για να πάει εκκλησία (Vid)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Ιδιαίτερα ανεπτυγμένες σχέσεις με την θρησκεία φάνηκε είχε μια 40οχρονη μητέρα από την Αριζόνα και το ίδιο απαίτησε να κάνει κι ο 16χρονος γιος τη

Ιδιαίτερα ανεπτυγμένες σχέσεις με την θρησκεία φάνηκε πως είχε μια 40οχρονη μητέρα από την Αριζόνα και το ίδιο απαίτησε να κάνει κι ο 16χρονος γιος της.

Κάτι όμως η κυριακάτικη ραστώνη κάτι η απροθυμία του να πάει στην πασχαλιάτικη λειτοπυργία σε τοπική εκκλησία και το «κακό» δεν άργησε να συμβεί.

Αφού, ο 16χρονος δεν έδειξε καμία διάθεση να σηκωθεί από το κρεβάτι του το πρωί της περασμένης Κυριακής (όταν γιοράστηκε το Πάσχα των Καθολικών), η μητέρα του εισέβαλε οργισμένη στο δωμάτιο του κρατώντας ένα όπλο ηλεκτρικής κένωσης (taser) και «κεραυνοβόλησε» τον έκπληκτο νεαρό.

 

Βέβαια, η υπόθεση δεν έμεινε εκεί καθώς ο 16χρονος ενημέρωσε την αστυνομία για το συμβάν, ενώ η μητέρα του συνελήφθη λίγο αργότερα. Σε δηλώσεις της στα τοπικά μέσα ενημέρωσης αλλά και ενώπιον του δικαστηρίου η 40χρονη υποστήριξε ότι χρησιμοποίησε μόνο την δόνηση του πιστολιού, όμως οι ιατροδικαστές που εξέτασαν τον 16χρονο εντόπισαν δύο σημάδια από εγκαύματα στο δεξί του πόδι.

Η θρήσκα, όμως, μητέρα δεν έδειξε ίχνος μεταμέλειας καθώς μιλώντας σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό υποστήριξε πως το μόνο που έκανε ήταν να ανοίξει την συσκευή και να φωνάξει «Ξύπνα! Είναι η μέρα του Χριστού. Δεν νομίζω ότι έκανα τίποτα κακό. Κατά τη γνώμη μου ο Θεός πρέπει να αποτελεί πάντα προτεραιότητα, και απλώς δίδαξα στον γιο μου να σκέφτεται πρώτα Εκείνον και μετά όλα τ' άλλα».

 


Επιστροφή
στην αρχή