Χριστουγεννιάτικο Παζαράκι από τον ΠΑΣΥΚΑΦ, το Σάββατο 25 Νοεμβρίου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΠΑΣΥΚΑΦ διοργανώνει και σας προσκαλεί στο Χριστουγεννιάτικο Παζαράκι του, το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017, στην Πύλη Αμμοχώστου.

 

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΑΚΙ ΠΑΣΥΚΑΦ

Ο ΠΑΣΥΚΑΦ διοργανώνει και σας προσκαλεί στο Χριστουγεννιάτικο Παζαράκι του, το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017, στην Πύλη Αμμοχώστου.

Μέσα σε μια γιορτινή και ζεστή ατμόσφαιρα θα έχετε την ευκαιρία να προμηθευτείτε τα χριστουγεννιάτικα σας δώρα από μια μεγάλη φιλανθρωπική αγορά, η οποία μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει χειροποίητες  διακοσμήσεις, κοσμήματα, φυλακτά, κωνσταντινάτα, βιβλία,  χριστουγεννιάτικα στολίδια και δωράκια, λουλούδια, κρασιά και πολλά άλλα. Επίσης, το κοινό είχε την ευκαιρία να προμηθευτεί με σπιτικές λιχουδιές φτιαγμένες με μεράκι από τους εθελοντές του Συνδέσμου.

Τη συντροφιά μας θα πλαισιώνουν χορωδίες με ένα μοναδικό πρόγραμμα από αγαπημένες γιορτινές μελωδίες.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία  να παίξουν διάφορα παιχνίδια, να κάνουν ζωγραφική προσώπου, να κατασκευάσουν τις δικές τους δημιουργίες και να στείλουν το γράμμα τους στον Άγιο Βασίλη.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα παρουσιάζει Λουκάς Χριστοδουλίδης.

Η είσοδος είναι 5 ευρώ και περιλαμβάνει ζεστά ροφήματα, εδέσματα και συμμετοχή σε κλήρωση με πλούσια δώρα. Εισιτήρια διατίθενται  στα Κεντρικά Γραφεία του Συνδέσμου (Χαλκάνορος 2, Στρόβολος, 2000 Λευκωσία) και στην ΠΥΛΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ την ημέρα της εκδήλωσης.  Η είσοδος για παιδιά κάτω των 12 ετών είναι δωρεάν.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα ενισχύσουν τις Υπηρεσίες και τα Προγράμματα του ΠΑΣΥΚΑΦ.

Τα πανηγύρι  τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Λευκωσίας.

 


Επιστροφή
στην αρχή