Χριστιάνα και Λώρης μαζί στον «Αδύναμο Κρίκο» τη Δευτέρα

BUZZLIFE /ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Τη Δευτέρα που μας έρχεται 6 Νοεμβρίου θα προβληθεί από το ΡΙΚ1 στις 19.05 ένα σπέσιαλ επεισόδιο του δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού «Ο πιο αδύναμος κρίκος»

Έρχονται δύο σπέσιαλ επεισόδια του «Αδύναμου Κρίκου» στα οποία ο πιο δυνατός κρίκος είναι η αγάπη.  Τη Δευτέρα που μας έρχεται 6 Νοεμβρίου θα προβληθεί από το ΡΙΚ1 στις 19.05 ένα σπέσιαλ επεισόδιο του δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού «Ο πιο αδύναμος κρίκος» με τον Τάσο Τρύφωνος, του οποίου τα έσοδα θα ενισχύσουν οικονομικά τον Ραδιομαραθώνιο.

Γι αυτό το λόγο ο Τάσος μάζεψε 8 κωμικούς και δημοφιλείς ηθοποιούς και έγινε το «έλα να δεις». Τα σπέσιαλ επεισόδια με κωμικούς ηθοποιούς για φιλανθρωπικούς σκοπούς είναι κάτι που συνηθιζόταν και στον αγγλικό «Αδύναμο κρίκο» του BBC και στον ελληνικό με την Έλενα Ακρίτα.

Στο επεισόδιο λαμβάνουν μέρος για να κερδίσουν λεφτά υπέρ της οικονομικής ενίσχυσης του Ταμείου Ραδιομαραθωνίου οι εξής:  Κώστας Βήχας, Σοφοκλής Κασκαούνιας,  Έλενα Ευσταθίου, Χριστιάνα Αρτεμίου, Λώρης Λοιζίδης, Παναγιώτης Κυριάκου, Δανάη Χρήστου και ο Μιχάλης Σοφοκλέους.

Οι πληροφορίες μας λένε ότι έπεσε τρελό γέλιο στα γυρίσματα αφού ο Τάσος προσπαθούσε να περιοριστεί στο «ρόλο» του αυστηρού παρουσιαστή αλλά οι ατάκες των κωμικών ηθοποιών δεν τον άφηναν. Ποιος από τους ηθοποιούς κέρδισε και πόσα ευρώ για το Ταμείο του Ραδιομαραθωνίου θα το μάθουμε αυτή τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου στον πιο Αδύναμο κρίκο.

Επίσης την Τρίτη 7 Νοεμβρίου η αγάπη... «ξαναχτυπά» στον πιο «Αδύναμο κρίκο» με ακόμη ένα σπέσιαλ επεισόδιο. Αυτή τη φορά προσπαθούν να μαζέψουν χρήματα για το Ταμείο του Ραδιομαραθωνίου αγαπημένοι celebrities από διάφορους χώρους : Λούης Πατσαλίδης, Ανδρέας Πογιατζής, Γιώργος Σταματάρης, Ανδρέας Γιόρτσιος, Μιχάλης Χρήστου, Αλεξία Καρακάννα, Μαριλένη Σταύρου και Αλεξία Αναστασίου.

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου – Τρίτη 7 Νοεμβρίου 19.05 στο ΡΙΚ1


Επιστροφή
στην αρχή