«Χρυσό» από Φλωρεντία Λοιζίδου στο θαλάσσιο Σκι

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΣΚΙ

Αξιοπρόσεκτη η παρουσία των κυπριακών συμμετοχών στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Νέων (Ευρώπη & Αφρική) κάτω των 17 ετών στο Θαλάσσιο Σκι

Χρυσό μετάλλιο από Φλωρεντία Λοιζϊδου, Χάλκινο από τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου και 9η θέση από Αντρέα Γαλίδη είναι ο απολογισμός της Κύπρου στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Νέων (Ευρώπη & Αφρική) κάτω των 17 ετών στο Θαλάσσιο Σκι στο αγώνισμα του Σλάλομ!

Αξιέπαινες επίσης οι προσπάθειες όλων των Σκιέρ της <Ομάδας Όνειρο> (Dream-Team) της Κύπρου από τις αθλήτριες Ιάνθη (Ία) Αρμένη, Άρτεμις Κωνσταντίνου και Στέλλα Αναστάση.

Αξιοπρόσεκτη η απουσία της Ρούλλας Παντελή, λόγω τραυματισμού. Μόλις μέσα σε μερικά χρόνια και με την καθοδήγηση του Ομοσπονδιακού Προπονητή Μάξ Ντίκι, η αθλητική Ευρώπη στο Θαλάσσιο Σκι μιλάει για τα νεαρά ταλέντα της Κύπρου, οι οποίοι τους άφησαν όλους άφωνους, ανεβαίνοντας στα υψηλότερα σκαλοπάτια του αθλήματος!

Χρυσό μετάλλιο από την 12χρονη Φλωρεντία Λοϊζίδου στο σλάλομ στην κατηγορία κάτω των 14 ετών, με 2 μπάλες στα 13 m σχοινί και ταχύτητα σκάφους στα 55 km.

Συμπωματικά, πέτυχε το όνειρο κάθε αθλητή την ημέρα της ονομαστική της εορτής (13/8). Η πιο πάνω επίδοση, καταρρίπτει επίσης το Παγκύπριο ρεκόρ, κάτω των 12 ετών και ισοφαρίζει το Παγκύπριο ρεκορ κάτω των 14 ετών που κατέχει η Ρούλα Παντελή!

Η νεαρή «Φλω» όπως την φωνάζουν οι συναθλητές της, πρωταθλήτρια Ευρώπης & Αφρικής, πέραν του ότι έχει καταπλήξει τους πάντες με τις επιδόσεις της, έχει ακόμη 2 χρόνια σε αυτή την κατηγορία!

 

 


Επιστροφή
στην αρχή