Χωρίς Αντωνιάδη στο Τσίρειο η ΑΕΚ (αποστολή)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Οι κιτρινοπράσινοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Μεγάλης Τρίτης με την ΑΕΛ στη Λεμεσό κι ανακοίνωσαν την αποστολή τους

Με πρωινή προπόνηση στο ΑEK ARENA ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας της Λάρνακας για το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής των πλέι-οφ του πρωταθλήματος, με αντίπαλο την ΑΕΛ στο Τσίρειο (Μεγάλη Τρίτη 03/04, 19:00).

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής, δίτερμα σε μικρό χώρο και τελειώματα φάσεων.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Florian, Mojsov, Aντωνιάδης, Γιωργαλλίδης και Παναγίδης.

Τα εισιτήρια

Η πώληση εισιτηρίων για τους φίλαθλους της ομάδας για τη Δυτική κερκίδα του Τσιρείου Σταδίου γίνεται μόνο από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ στην διεύθυνση www.cfa.com.cy.

Στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ υπάρχει σχετικό banner https://online.theasis.cy.net/ticketonline/cfa/ που παραπέμπει στην πώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα.

Όσοι θα αγοράσουν τα εισιτήρια τους, καλούνται να τα εκτυπώσουν και να τα έχουν μαζί τους κατά την είσοδο τους στο στάδιο. Μαζί τους, θα πρέπει οπωσδήποτε να έχουν και την πολιτική τους ταυτότητα. Σε περίπτωση που τα στοιχεία του κατόχου του εισιτηρίου δεν είναι τα ίδια με τα στοιχεία της πολιτικής του ταυτότητας, δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στο Στάδιο.

  • H πώληση των εισιτηρίων θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα.
  • Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 12 ευρώ και το παιδικό εισιτήριο στο 1 ευρώ.

Επιστροφή
στην αρχή