Χωρίς αυτοπεποίθηση στην Πορτογαλία ο Meeke

AUTO /MOTORSPORTS
O Kris Meeke έχει αφήσει πίσω του τον αγώνα της Αργεντινής και πιστεύει πως οι τελευταίες δοκιμές τον έχουν βοηθήσει ενόψει του αγώνα της Πορτογαλίας.

Ο Βορειοϊρλανδός βγήκε από το δρόμο δύο φορές στην Αργεντινή, στερώντας του την ευκαιρία να παλέψει για την νίκη, ενώ κρατά από την Πορτογαλία καλές αναμνήσεις ύστερα από την περυσινή του νίκη εκεί «Η Αργεντινή ήταν σκληρή- τίποτα δεν πήγε όπως το είχαμε σχεδιάσει. Συμβαίνει μερικές φορές, πρέπει απλά να το αφήσεις πίσω σου», δήλωσε ο Meeke. «Νιώθω καλά ενόψει Πορτογαλίας, αν και δεν μπορώ να πω ότι έχω αυτοπεποίθηση».

«Νομίζω ότι η δουλειά που έχουμε κάνει στις τελευταίες δοκιμές θα μας βοηθήσει να κινηθούμε προς την σωστή κατεύθυνση. Είμαι χαρούμενος που θα λάβω μέρος σε αυτό το rally. «Προφανώς, έχω κάποιες καλές αναμνήσεις από την νίκη μου εδώ το 2016. Έχουν γίνει κάποιες αλλαγές στις ειδικές, οπότε σε πολλές περιπτώσεις πρέπει να ξεκινήσουμε από το μηδέν με τις σημειώσεις. Η συγκέντρωση θα είναι επομένως το κλειδί για τις αναγνωρίσεις, καθώς και στο rally».

Η Citroen, για πρώτη φορά, θα κατεβάσει τέσσερα αυτοκίνητα σε έναν αγώνα, παίρνοντας θέση πίσω από το τιμόνι του C3 WRC το γνωστό line-up της, ενώ ο Al Qassimi θα αγωνιστεί με την γαλλική ομάδα ως ιδιώτης.

Διαβάστε επίσης:

AUTO

Pole Position μετά από 9 χρόνια για τον Kimi!

Πολίτης Auto, 16:21 (τελευταία ενημέρωση 16:21)

AUTO

Το IONIQ έτοιμο να κατακτήσει τους δρόμους της Ευρώπης!

Πολίτης Auto, 14:30 (τελευταία ενημέρωση 14:30)

AUTO

Καλή η αίσθηση του i20 Coupe WRC δηλώνει ο Paddon

Πολίτης Auto, 11:30 (τελευταία ενημέρωση 11:30)

Επιστροφή
στην αρχή