Χορηγική συνεργασία ΑΠΟΕΛ με Acqua Panna

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Οι γαλαζοκίτρινοι ανακοίνωσαν το μεσημέρι της Τρίτης την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας τους με την εταιρεία Acqua Panna

Την έναρξη της συνεργασίας του με την εταιρεία Acqua Panna ανακοίνωσε ο ΑΠΟΕΛ.

Η σχετική ανακοίνωση:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ καλωσορίζει στην οικογένεια των χορηγικών συνεργατών μας, την Acqua Panna. Η χορηγική συνεργασία μας θα καλύψει την ποδοσφαιρική περίοδο 2018-2019.

Acqua Panna: Ιστορία κύρους και φινέτσας.

Στις πλαγιές του βουνού Gazzaro, σε ύψος 900 μέτρων και μέσα σε ένα προστατευμένο περιβάλλον ασύγκριτης φυσικής ομορφιάς, πηγάζει και εμφιαλώνεται το φυσικό μεταλλικό νερό Acqua Panna.

Από το 1860, μέσα από το εκλεπτυσμένο γυάλινο μπουκάλι του Acqua Panna, η αυθεντική μαγεία της ρομαντικής εξοχής της Τοσκάνης ταξιδεύει στα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου.

Η ελαφριά σύνθεση του Acqua Panna σε συνδυασμό με την φρεσκάδα και την ιδιαίτερη διαύγεια του αποτυπώνονται σε μια μαλακή και ντελικάτη γεύση.

Αυτά τα μοναδικά χαρακτηριστικά του Acqua Panna το καθιστούν ιδανικό στο να συνοδεύει εκλεκτά κρασιά και ιδιαίτερα αρώματά τους και έτσι τοποθετείται στο χώρο της υψηλής γαστρονομίας ως σύμβολο της εκλεκτής διατροφής και της γκουρμέ ποιότητας.

* Προτείνεται από την Παγκόσμια Ένωση Οινοχόων (A.S.I)

* Παγκόσμια συνεργασία με Starwood Hotels, Retails & Chateaux, Michelin Guide.


Επιστροφή
στην αρχή