Χειρουργήθηκε επιτυχώς ο Μότα: «Θα σας δω σύντομα»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Ο άτυχος δεξιός μπακ της Ομόνοιας υποβλήθηκε με επιτυχία σε χειρουργική επέμβαση και μέσω των ΜΚΔ ενημέρωσε πως όλα πήγαν καλά και στέλνει ευχαριστίες

Επιτυχώς ολοκληρώθηκε η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Μάρκο Μότα.

Ο άτυχος Ιταλός δεξιός μπακ της Ομόνοιας ενημέρωσε το βράδυ της Δευτέρας με ανάρτησή του στα ΜΚΔ πως όλα πήγαν καλά, κάνοντας λόγο για πρόκληση στην οποία δεν είναι συνηθισμένος.

Ο Μότα ευχαρίστησε όσους τον φρόντισαν και όσους του έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης, υποσχόμενος πως θα βρει τον τρόπο να τους το ξεπληρώσει.

Υπενθυμίζουμε πως τον Ιταλό θα αντικαταστήσει ο Αλμπέρτο Λόρα, που χθες ανακοινώθηκε επίσημα κι έκανε τις πρώτες του δηλώσεις, ενώ αργότερα προπονήθηκε για πρώτη φορά με το τριφύλλι.

Aναλυτικά η ανάρτηση του Μάρκο Μότα:

«Ξεκίνησα αυτή τη νέα πρόκληση θέλοντας να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, όμως δυστυχώς η ζωή κάποτε κάνει κόλπα και μετά από λίγο χρειάστηκα να ρίξω τον ρυθμό μου. Δεν είμαι συνηθισμένος, αλλά η ζωή μου έδωσε αυτή την πρόκληση και τώρα με χαρά λέω σε όλους πως βγήκα από το χειρουργείο.

Όλα πήγαν καλά, θέλω να ευχαριστήσω των καθηγητή Μαουρίτσιο Φορνάρι, την ομάδα του και την Ομόνοια που με φρόντισαν όσο καλύτερα γινόταν, ευχαριστώ όλους για τα μηνύματά τους και την αγάπη που μου στέλνουν, υπόσχομαι πως θα βρω τον τρόπο να τους το ξεπληρώσω.

Θα σας δω σύντομα».

 


Επιστροφή
στην αρχή