Χατζίδου: Τα προβλήματα υγείας και το χειρουργείο μετά το Survivor

BUZZLIFE /PEOPLE

«Χειρότερη να είναι η κάθε σου ημέρα», ευχόταν στους εχθρούς της η Ελένη Χατζίδου, πού να ήξερε όμως τι θα πάθαινε η ίδια...

Η Ελένη Χατζίδου μίλησε στην εκπομπή Happy Day για την εμπειρία της στο παιχνίδι επιβίωσης του Survivor, αλλά και τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει έκτοτε. «Έχασα 7 κιλά στο Survivor, έχω πάρει τα 4 σίγουρα. Τα παίρνεις πολύ εύκολα γιατί τρως ό,τι να’ναι, δεν σε νοιάζει. Έπρεπε οπωσδήποτε να κάνω κάτι για το δέρμα μου. Ο ήλιος έκαιγε όταν δεν έβρεχε, έκαιγε υπερβολικά. Έχω γεμίσει κάτι σπυράκια μικρά, περίεργα. Οι φίλοι μου που με είδαν μου είπαν πάλι καλά. Έκανα ενυδάτωση, μεσοθεραπεία. Και για τους μαύρους κύκλους, που δεν έχω, αλλά πιο πολύ ψυχολογικά.

Ο κύκλος σταματάει και ακόμα δεν έχει φτιάξει, έχω θέμα. Έχω και ένα άλλο θέμα, πρέπει να κάνω και μία σαν εγχειρησούλα, επειδή οι ορμόνες μου δεν είναι πολύ καλά. Έβγαλα κάτι σαν πολυποδάκι, κάτι μικρό, δεν είναι σοβαρό. Πήρα ένα χάπι για να μπορέσει να μου έρθει η περίοδος.»

«Είχαμε πρόβλημα με τη μνήμη. Εγώ δεν μπορούσα να θυμηθώ ανθρώπους που συναναστρεφόμουν τον τελευταίο μήνα. Είχα τεράστιο πρόβλημα, αλλά μου έλεγαν ότι είναι φυσιολογικό από την αφαγία. Έχω οξεία τενοντίτιδα, αλλά επειδή ο γιατρός φοβήθηκε και για μηνίσκο και για κάτι άλλο, μου είπε κάνε μια μαγνητική να δούμε. Πρέπει να κάνω φυσικοθεραπείες. Τουλάχιστον 10. Το κουνούπι όταν γύρισα είδα ότι με είχε τσιμπήσει. Πήρα αντιβίωση και για αυτό. Καλά πάμε», είπε με πικρό χαμόγελο η Ελένη Χατζίδου.


Επιστροφή
στην αρχή