Χάρι - Μέγκαν: ποιο όνομα έδωσαν στον σκύλο τους

BUZZLIFE /PEOPLE

Πρόσφατα έγινε γνωστό πως η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι υιοθέτησαν έναν σκύλο και τώρα αποκαλύφθηκε το ασυνήθιστο όνομά του.

Σύμφωνα με την Daily Mail, που επικαλείται ως πηγή της είδησης την βασιλική βιογράφο Σάλι Μπέντελ Σμιθ, το νέο σκυλί του βασιλικού ζευγαριού ονομάζεται Οζ.

Η Daily Mail εικάζει επίσης το λόγο για το όνομα αυτό, λέγοντας πως το νιόπαντρο ζευγάρι έδωσε το όνομα αυτό στον νέο τους σκύλο, εξαιτίας του επερχόμενου ταξιδιού τους στην Αυστραλία, ή Οζ όπως είναι γνωστή, της πρώτης του βασιλικής περιοδείας.

Τόσο ο Χάρι όσο και η Μέγκαν λατρεύουν τα σκυλιά. Στη φωτογραφία, την ώρα που παίζουν με τους σκύλους του προέδρου της Ιρλανδίας. Τόσο ο Χάρι όσο και η Μέγκαν λατρεύουν τα σκυλιά. Στη φωτογραφία, την ώρα που παίζουν με τους σκύλους του προέδρου της Ιρλανδίας.

Αν και κανείς δεν έχει δει ακόμη φωτογραφίες του μαύρου λαμπραντόρ, φαίνεται ότι ο σκύλος έχει εγκατασταθεί μαζί με τον Γκάι της Μέγκαν, ένα Beagle που έφερε μαζί της από τον Καναδά όταν μετακόμισε, στο Nottingham Cottage στο παλάτι του Κένσινγκτον.

Προτού απενεργοποιήσει όλες τις σελίδες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Μέγκαν δημοσίευε τακτικά φωτογραφίες από τα σκυλιά της. Παράλληλα με τον Γκάι, η Μέγκαν είχε άλλο έναν σκύλο όσο ζούσε στο Τορόντο, που ονομάζεται Μπόγκαρτ. Ωστόσο, πιστεύεται ότι ο Μπόγκαρτ ήταν πολύ μεγάλος σε ηλικία για να κάνει το ταξίδι για το Ηνωμένο Βασίλειο πριν από το γάμο της δούκισσας του Σάσεξ με τον πρίγκιπα Χάρι νωρίτερα φέτος.

 

 


Επιστροφή
στην αρχή