Βρέθηκε λύση με Ρεκόμπα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Με παρέμβαση του Κωνσταντίνου Τσακίρη φαίνεται πως λύνεται το πρόβλημα που προέκυψε στον Πανιώνιο με τις οφειλές στον Αλβάρο Ρεκόμπα. Ο πρώην μεγαλομέτοχος της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ προσφέρθηκε να καταβάλει το ήμισυ της οφειλής, η οποία ανέρχεται συνολικά στα 65.000 ευρώ κι έτσι η πλευρά του Ουρουγουανού...

Με παρέμβαση του Κωνσταντίνου Τσακίρη φαίνεται πως λύνεται το πρόβλημα που προέκυψε στον Πανιώνιο με τις οφειλές στον Αλβάρο Ρεκόμπα.

 

Ο πρώην μεγαλομέτοχος της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ προσφέρθηκε να καταβάλει το ήμισυ της οφειλής, η οποία ανέρχεται συνολικά στα 65.000 ευρώ κι έτσι η πλευρά του Ουρουγουανού σταματάει τις νομικές διαδικασίες που είχε κινήσει κατά του Πανιωνίου, με τις οποίες ζητούσε, μεταξύ άλλων, την ανάκληση των δελτίων που εκδόθηκαν από την ΕΠΟ για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου.

 

Πρέπει να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ημέρες γίνεται μία πολύπλευρη προσπάθεια προσέγγισης του Κωνσταντίνου Τσακίρη, προκειμένου να βοηθήσει τον Πανιώνιο να βγει από το οικονομικό αδιέξοδο.

 

Ο άλλοτε «ισχυρός άνδρας» των Νεοσμυρνιωτών παρακολουθεί τον τελευταίο καιρό από κοντά τα τεκτενόμενα στην ομάδα (έχει εκφράσει μάλιστα μέσω διαδικτύου την ικανοποίησή του για την πορεία των «κυανέρυθρων» και κυρίως για την ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών), αλλά δεν δείχνει διατεθειμένος να αναμειχθεί ξανά με τα κοινά της ΠΑΕ.


Διαβάστε επίσης:

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μουζουρίδης: «Το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών»

Πολίτης Sports, 19:35 (τελευταία ενημέρωση 19:35)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επίσημο: Ξανά στον πάγκο της ΑΕΚ ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ!

Πολίτης Sports, 19:20 (τελευταία ενημέρωση 19:20)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σειρά της ΑΕΚ για επαφές με τον Τζέφρεν!

Πολίτης Sports, 19:06 (τελευταία ενημέρωση 19:06)

Επιστροφή
στην αρχή