Αξιολογούν την κατάσταση ΠΟΕΔ, ΟΕΛΜΕΚ και ΟΛΤΕΚ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΔΙΕΘΝΗ

Σε αξιολόγηση της κατάστασης προβαίνουν σε σημερινή κοινή τους συνεδρία οι τρεις εκπαιδευτικές οργανώσεις ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ, ΟΛΤΕΚ

Σε αξιολόγηση της κατάστασης προβαίνουν σε σημερινή κοινή τους συνεδρία οι τρεις εκπαιδευτικές οργανώσεις ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ, ΟΛΤΕΚ, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔ Φίλιος Φυλακτού.    
 
«Με τα δεδομένα που έχουμε σήμερα μπροστά μας, που είναι δεδομένα αδιεξόδου, καθορίζουμε τα επόμενα μας βήματα, τα οποία δεν θα ανακοινώνονται όλα όσα αποφασίζουμε, αλλά εκείνα που κρίνουμε ότι είναι ανακοινώσιμα», πρόσθεσε.
 
Ερωτηθείς για την συνάντηση της 24ης Ιουλίου, ο κ. Φυλακτού είπε ότι έχουν απαντήσει ότι σε τέτοια συνάντηση δεν πηγαίνουν.
 
«Δεν είναι συνάντηση θεσμική. Είναι συνάντηση για να περάσουμε την ώρα μας, επικοινωνιακή. Εμείς εκείνο το ξεκαθαρίσαμε. Στη συνάντηση την συγκεκριμένη δεν έχει να κάνει με θέματα ουσίας για να συζητήσουμε κάτι επί της ουσίας, οπότε είναι ξεκάθαρο για εμάς», συμπλήρωσε.
 
Απαντώντας σε ερώτηση για τις δημόσιες αντιπαραθέσεις από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔ είπε ότι δεν τους απασχολούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 
«Είναι τρόπος έκφρασης του καθενός προσωπικός του, δικαιούνται ο καθένας να γράφει και να λέει ότι θέλει. Εμείς το σεβόμαστε. Απλώς, εκείνο που λέμε είναι ότι τα σοβαρά θέματα της εκπαίδευσης, δεν θα λυθούν μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και γι’ αυτό μιλούμε για ένα διάλογο θεσμικό, σοβαρό, ουσιαστικό», κατέληξε.  

Πηγή: ΚΥΠΕ

 


Επιστροφή
στην αρχή