Αυγουστή: «Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /EUROPA LEAGUE

Πανέτοιμος αυτός και οι ποδοσφαιριστές του δηλώνει ο Σωφρόνης Αυγουστή ενόψει του επαναληπτικού με τη Βασιλεία για τα πλέι οφ του Europa League...

Πανέτοιμος αυτός και οι ποδοσφαιριστές του δηλώνει ο Σωφρόνης Αυγουστή ενόψει του επαναληπτικού με τη Βασιλεία για τα πλέι οφ του Europa League.

Η αρχική τοποθέτηση: «Την περασμένη εβδομάδα πριν το παιχνίδι, είχαμε στόχο να φέρουμε το παιχνίδι στο ΓΣΠ και να διεκδικήσουμε εδω την πρόκριση. Νομίζω πως αυτός ο στόχος επιτεύχθη. Τώρα στόχος είναι να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι για να περάσουμε. Πιστεύω πολύ στους παίκτες μου, έδειξαν ότι το θέλουν πολύ να προκριθούμε. Θα αναγκάσουμε όσους έρθουν αύριο να συμμετέχουν στο παιχνίδι και αυτοί με τη σειρά τους. Θα προσπαθήσουμε να σμικρύνουμε τις διαφορές μεταξύ των δύο ομάδων. Ξέρουμε τις διαφορές, αλλά θα παλέψουμε τις πιθανότητες που έχουμε μέχρι το τέλος».

Σε τοποθέτηση δημοσιογράφου ότι ο αγώνας θα γίνει στο ΓΣΠ και για την κάρτα φιλάθλου, ανέφερε: «Μας έχει κουράσει αφάνταστα αυτό το θέμα. Αν δεν υπήρχε αυτό το μέτρο η προσέλευση ίσως έφτανε τις 10 χιλιάδες. Θα προσπαθήσουμε όσοι είμαστε εδώ αύριο να ικανοποιήσουμε όσους έρθουν και όσους δεν έρθουν και να τους χαρίσουμε την πρόκριση».

Για το πού θα κριθεί η πρόκριση: «Σίγουρα είναι σημαντικό ότι η περσινή χρόνια έδωσε αρκετές εμπειρίες στους παίκτες. Σημασία έχει αυτός που θα είναι πιο έτοιμος και κάνει τα λιγότερα λάθη θα περάσει. Συγκέντρωση. Αυτό μετρά και αυτός που θα την χάσει θα το… πληρώσει. Σε αυτό το επίπεδο η μπάλα τιμωρεί. Πιστεύω στους παίκτες μου πάρα πολύ».

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Άντον Μάγκλιτσα, ο οποίος ανέφερε: «Είναι δύσκολο παιχνίδι. Θα παλέψουμε για να προκριθούμε. Θα είμαστε πιο δυνατοί στην έδρα μας».

Για το γκολ που πέτυχε στο πρώτο παιχνίδι που ήταν το πρώτο στην Ευρώπη με τη φανέλα του Απόλλωνα: «Είναι σημαντικό το να σκοράρω, αλλά είναι πιο σημαντικό να κερδίζει η ομάδα».


Επιστροφή
στην αρχή