Ατάκες για την κυρία Νέμετς από Πογιατζή στο «Γκολ και Θέαμα» του ΡΙΚ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Όταν έγινε λόγος για τον επιθετικό της Πάφου Άνταμ Νέμετς, η κουβέντα... μεταφέρθηκε για λίγα δευτερόλεπτα στην εντυπωσιακή σύζυγό του

Καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή του ΡΙΚ «Γκολ και Θέαμα» με τους Ανδρέα Πογιατζή και Ανδρέα Γεωργιάδη ήταν το βράδυ της Δευτέρας ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ανόρθωσης, Δρ. Κυριακός Γιάγκου.

Όταν έγινε λόγος για τον Άνταμ Νέμετς, επιθετικό της Πάφου που είναι συμπαίκτης με τον Μίχαλ Ντούρις στην εθνική Σλοβακίας, η κουβέντα... μεταφέρθηκε για λίγα δευτερόλεπτα στην εντυπωσιακή σύζυγό του, Σουζάνα Κολάροβα, που το 2016 εκπροσώπησε τη Σλοβακία στα καλλιστεία Miss Universe.

«Έκλεψε τις εντυπώσεις, προκάλεσε εγκεφαλικά» ήταν το σχόλιο του Γεωργιάδη, με τον Πογιατζή να προσθέτει πως «έκανε μπαμ».

Η Κολάροβα είχε βρεθεί το Σάββατο στο «Στέλιος Κυριακίδης» της Πάφου όπου παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα του Νέμετς κόντρα στην Ανόρθωση, με τον αναπληρωτή πρόεδρο της «Κυρίας» να αναφέρει: «Νομίζω καθόμασταν στον ίδιο χώρο, αλλά δεν την είδα».

Κάπου εκεί ήρθαν οι... ατάκες από τον Ανδρέα Πογιατζή, που αρχικά είπε στον Γιάγκου: «Γιατρέ, δεν πρέπει να σας φεύγουν αυτά τα πράγματα».

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής είπε: «Κοίταξε, απλά θαυμάζουμε το ωραίο φύλο, τίποτα περισσότερο, εν τζιαι...» ενώ στο «καπάκι» έριξε άλλη μια ατάκα: «Eίναι και αγένεια να περνά απαρατήρητη μια ωραία κοπέλα».

«Έβλεπα μόνο Ανόρθωση...» δικαιολογήθηκε ο κ. Γιάγκου, ενώ από πλευράς του ο Ανδρέας Γεωργιάδης σχολίασε χαριτολογώντας: «Είναι κι ένας λόγος να κάνουν (σ.σ. οι φίλαθλοι) την κάρτα φιλάθλου και να πάνε γήπεδο, τέτοιες παρουσίες...»

 


Επιστροφή
στην αρχή